Η προσπάθεια «μελανόλευκης» επιστροφής στην κανονικότητα είναι σε ισχύ…

0
19

Η προσπάθεια επιστροφής της Αιγιώτικης ομάδας στην κανονικότητα είναι σε ισχύ, με τη διοίκηση να προσπαθεί να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορεί σε διάφορα «μέτωπα» και την τεχνική ηγεσία να δουλεύει καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία ενός αξιοπρεπούς συνόλου.
Οι διοικούντες εκτός από την πραγματοποίηση των απαιτούμενων κινήσεων αγωνιστικής ενίσχυσης -στο μέτρο του δυνατού- προσπαθεί παράλληλα να εξασφαλίσει όσο περισσότερους πόρους μπορεί, για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, στηριζόμενη και στη βοήθεια φιλάθλων που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν τον Παναιγιάλειο στο νέο του ξεκίνημα. Κάτι ανάλογο έγινε και με το «μελανόλευκο» οπαδό Δημήτρη Αγγελόπουλο, τον οποίο μάλιστα ο Αιγιώτικος σύλλογος ευχαρίστησε δημοσίως για την έμπρακτη συμπαράστασή του. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει: «Η διοίκηση του Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Αγγελόπουλο (επιχειρηματίας από το Αίγιο που διαμένει μόνιμα στην Ελβετία) για τη σημαντική οικονομική στήριξη που παρέχει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της.
Ο Παναιγιάλειος δεν θα μπορούσε να είναι σε αυτό το επίπεδο χωρίς τη βοήθεια κάποιων φιλάθλων που καθημερινά αποδεικνύουν εμπράκτως (και όχι με λόγια και υποσχέσεις) το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για αυτόν. Ενας εξ αυτών είναι και ο κ. Αγγελόπουλος, ο οποίος, παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, εξακολουθεί να είναι αρωγός στην προσπάθεια της Μαύρης Θύελλας».

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ…
Στο αγωνιστικό «μέτωπο» ο Χρήστος Παρασκευόπουλος δουλεύει σε καθημερινή βάση με τους 22 ποδοσφαιριστές που αριθμεί μέχρι σήμερα το ρόστερ του Παναιγιάλειου, προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο χρόνο και παράλληλα αναζητά τις κατάλληλες λύσεις για να καλύψει τα δεδομένα κενά. Εχοντας κάνει έως σήμερα διψήφιο αριθμό μεταγραφών (14), ο «μελανόλευκος» τεχνικός στοχεύει στην πραγματοποίηση τριών – τεσσάρων ακόμα μεταγραφών, στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του ακραίου αμυντικού, του επιτελικού μέσου και ενός σέντερ φορ. Θέμα χρονικής πίεσης για τις μεταγραφές δεν υφίσταται και το πιθανότερο είναι η Αιγιώτικη ομάδα να μην βιαστεί να κινηθεί, εκτός και κάποιος «στόχος» της αποδεχτεί την πρόταση που θα του έχουν κάνει.

ΨΑΧΝΕΙ «ΦΙΛΙΚΟ» ΑΝΤΙΠΑΛΟ…
Παράλληλα με τις προπονήσεις, όμως, η ομάδα θα πρέπει να δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια για να διαπιστωθεί το κατά πόσο έχουν κατανοήσει τις …επιθυμίες του προπονητή τους. Ετσι η Αιγιώτικη ομάδα είναι σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο (1-2/9), ενώ έχουν ήδη «κλειστεί» φιλικά με Διαγόρα Βραχνεΐκων (9/9) -χωρίς να έχει φιξαριστεί η έδρα- και Θύελλα Αιγίου (15/9).


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης