Ηφαιστος/Αχιλλέας: Και στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και με Γιάννη Δούσκα

0
16

Ο Ηφαιστος/Αχιλλέας μπορεί να μην τα κατάφερε στον τελικό των πλέι-οφ της Α2 ΕΣΚΑ-Η, απέναντι στον Προφήτη Ηλία, ωστόσο την ερχόμενη σεζόν (2018-2019) θα βρεθεί στην αφετηρία της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Και όχι μόνο η Αιγιώτικη ομάδα, αλλά ακόμα και η Νίκη Προαστείου, καθώς οι ομάδες της Κεφαλλονιάς και της Α.Ε. Αγυιάς δήλωσαν επίσημα στην ΕΣΚΑ-Η πως δεν θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα της Α1. Ολα τα παραπάνω αναφέρονται με κάθε επισημότητα από χθες και στην ειδική προκήρυξη που δημοσίευσε η ΕΣΚΑ-Η για την Α1 Κατηγορία, η οποία αναμένεται ιδιαίτερη δυνατή.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΔΟΥΣΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Ο Ηφαιστος/Αχιλλέας, έστω και μέσω των ανακατατάξεων, πέτυχε τον στόχο του και επανήλθε στην Α1 ΕΣΚΑ-Η μετά από απουσία ενός χρόνου και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας «τρέχουν» τον διοικητικό και αγωνιστικό προγραμματισμό για το νέο απαιτητικό πρωτάθλημα.
Πρώτα απ’ όλα, προπονητής στην ομάδα παραμένει για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Δούσκας (φωτό), ο οποίος μάλιστα πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα προπονήσεις ατομικής βελτίωσης. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό θα υπάρξουν προσθήκες έμπειρων παικτών, καθώς και επιστροφές. Μέχρι ώρας υπάρχει συμφωνία με τέσσερις αθλητές, οι οποίοι θα δυναμώσουν περισσότερο την ομάδα και σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας