Ενισχύεται διοικητικά η Θύελλα Αιγίου!

0
118

Μπορεί τη δεδομένη χρονική περίοδο οι ομάδες να έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην προετοιμασία και την ενίσχυση των ρόστερ τους, ωστόσο η Θύελλα Αιγίου φροντίζει να ενισχυθεί και διοικητικά. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες που ήθελαν τον Αιγιώτικο σύλλογο να είναι σε συζητήσεις για νέες «εισόδους» στο Δ.Σ., επαληθεύτηκαν πλήρως με τις σημερινές «επίσημες» εξελίξεις. Ετσι, παρότι δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ενημέρωση από τη Θύελλα, σήμερα «οριστικοποιήθηκε» η διοικητική συμμετοχή στο σωματείο του Δημήτρη Ανδριόπουλου (φωτό).
Ο πρώην παράγοντας του Παναιγιάλειου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση της Θύελλας και ουσιαστικά μιλώντας στους ποδοσφαιριστές «σφράγισε» την είσοδό του στα διοικητικά της. Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο και για επικείμενη συμμετοχή στα διοικητικά του συλλόγου του Αλί Μοχάμεντ Χαμπτούν. Βέβαια κανείς δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για τον Αιγύπτιο επιχειρηματία, όμως η συμμετοχή του κ. Ανδριόπουλου, δεν αποκλείεται να αποτελεί …προπομπό της «ξένης» συμμετοχής, μιας και μεταξύ των δύο αντρών υπάρχει πρόθεση αθλητικής συνεργασίας.
Να θυμίσουμε ότι ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας είναι αυτός που είχε παρουσιάσει ο Γιώργος Γκάμαρης για νέο επενδυτή στον Παναιγιάλειο, αλλά και επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Ανδριόπουλος στην τελευταία Γενική Συνέλευση δεν είχε ταχθεί υπέρ της «Παναιγιάλειας Συμμαχίας» και της συμμετοχής της ομάδας στην Γ’ Εθνική, λόγω των χρεών που επιβαρύνουν την ομάδα, προτείνοντας μάλιστα λύση απεμπλοκής της από αυτά μέσω της διαδικασίας συγχώνευσης και συμμετοχής της στο τοπικό πρωτάθλημα, κάνοντας ένα εντελώς καινούργιο ξεκίνημα.
Ωστόσο η διοικητική ενίσχυση της Θύελλας, αν μη τι άλλο, αναβαθμίζει το σύλλογο και δεδομένα δημιουργεί νέες βάσεις και νέους στόχους για το άμεσο μέλλον. Επίσης το σίγουρο είναι ότι δημιουργούνται προϋποθέσεις που θα επιτρέπουν στην Θύελλα να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά…


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης