Γ’ Εθνική: Σύγχυση με τους ομίλους, την Παρασκευή (24/8) ο καταρτισμός…

0
43

Αναβολή πήρε ο καταρτισμός των ομίλων στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για την Παρασκευή (24/8), οπότε και θα συνεδριάσει πάλι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Πάντως φαίνεται να υπάρχουν διαφωνίες για τον τρόπο της κατάρτισης των ομίλων, κυρίως για τις ομάδες του Νότου, γεγονός που έχει αναστατώσεις τις ομάδες. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου Δημήτρης Μπαλαφούτης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα: «Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στην επιτροπή της ΕΠΟ για την Γ’ Εθνική Κατηγορία. Εχουν στο μυαλό τους τον Χάρτη της Ελλάδος; Εχει καμία σχέση, το νησί της Ρόδου με την Δυτική Ελλάδα και τα Νησιά του Ιονίου; Ποια «διάνοια» το σκέφτηκε αυτό το σενάριο; Εσείς θα σώσετε το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο…».
Επιπλέον, ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πανηλειακός που ζητάει να τηρηθούν τα γεωγραφικά κριτήρια στον καταρτισμό των ομίλων. Αναλυτικά η Ηλειακή ομάδα αναφέρει: «Επειδή τις τελευταίες ώρες διαβάζουμε σε διάφορα σάιτ, σενάρια περί αλλαγής και νέου καταρτισμού των ομίλων της Γ’ Εθνικής (αυτό βέβαια δεν βγαίνει επίσημα στο την ΕΠΟ) θέλουμε να διαμηνύσουμε προς πασά κατεύθυνση ότι οι ομάδες που προσπαθούν καθημερινά με αγώνα των ανθρώπων τους και από το υστέρημα των χορηγών και των φιλάθλων τους να κατέβουν στο γήπεδο πρέπει να βοηθούνται και όχι να πολεμούνται από την πολιτεία. Θέση του Πανηλειακού είναι ο καταρτισμός των ομίλων να γίνεται αποκλειστικά και μόνο με γεωγραφικά κριτήρια!».


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας