Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας: Φιλικό …γνωριμίας και ήττα (0-1) από το Πάτραι

0
20

Μία πρώτη «γεύση» από Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας πήραν το Σάββατο (11/8) οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας, στο φιλικό που έδωσαν απέναντι στη δυνατή ομάδα του Πάτραι. Ο νέος τεχνικός της ομάδας Φώτης Φοής είχε τη δυνατότητα να «τσεκάρει» όσους ποδοσφαιριστές είχε στην διάθεσή του και πάρα την ήττα με 0-1 έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, κυρίως από το πάθος που έβγαλε η ομάδα.
Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν είχε πολλές αξιόλογες φάσεις, με την Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας να δίνει έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού και το Πάτραι να δείχνει ποιοτικά  χαρακτηριστικά και κατά διαστήματα ωραίες συνεργασίες. Για τους γηπεδούχους, οι μέσοι Γιώργος Γεωργακόπουλος και Στέφανος Τριανταφύλλου ήταν οι κινητήριοι μοχλοί, ενώ από τους Πατρινούς μόνιμος «κίνδυνος» ήταν ο έμπειρος επιθετικός Αυγερινός Δημητρακόπουλος ο οποίος δημιούργησε και το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 49’, με σκόρερ τον Νάσο Αναγνώστου.
Η αρχική σύνθεση της Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας: Μπούνιας, Αλεξόπουλος, Νγκελα, Ασημακόπουλος, Μάνε, Γεωργακόπουλος, Χριστόπουλος, Μπουλούμπασης, Κανάγιας, Τριανταφύλλου, Τέρπος.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Σημάτης.

  • Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για την Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας είναι το Σάββατο 18 Αυγούστου, εντός έδρας με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας