Ακράτα BC: Την Πέμπτη (23/8) η έναρξη της προετοιμασίας

0
109

Την Πέμπτη (23/8) το απόγευμα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα μπάσκετ της Ακράτας, η οποία στοχεύει εκ νέου ψηλά κι αυτό φάνηκε από το πώς κινήθηκε την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Οσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, ο Γιώργος Σκαραφίγκας θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της Ακράτας, έχοντας στο πλευρό του και τη νέα σεζόν τον Νίκο Ζίζηλα, αλλά και τον Αγγελο Παναγόπουλο.
Στο ρόστερ, από την περσινή σεζόν παρέμειναν οι Σάκης Βεσκούκης, Γιάννης Θανόπουλος, Βασίλης Μαλλής, Γιώργος Λάφης, Γεράσιμος Γιοβάς και Γιώργος Ζέρβας, ενώ έχουν ήδη προστεθεί οι Θεοδόσης Γκόβας και Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (από τον Κεραυνό Αιγίου), Γιάννης Σίνης (από τον Αρκαδικό), Νίκος Τσιακμάς (από τον Εσπερο Α.Ο.Π.Α.) και Θανάσης Αμβράζης (από το Εφηβικό Παναθηναϊκού).
Αντίθετα, παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους» έχουν αποτελέσει οι Δημήτρης Κατωπόδης, Στέλιος Καλεμτζάκης, Κώστας Τσότσος, Δημήτρης Λυμπέρης, Ανδρέας Οικονομόπουλος, Παναγής Βασιλάτος, Κώστας Πολύδερας και Βλάσης Γκουρβέλος.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας