Ακράτα BC: Ξεκίνημα με όνειρα και υψηλούς στόχους

0
42

Με όνειρα και υψηλούς στόχους, για μία ακόμη σεζόν, ξεκίνησε το …ταξίδι της για το ερχόμενο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα μπάσκετ της Ακράτας, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Σκαραφίγκα και του βοηθού του Νίκου Ζίζηλα.
Ολοι οι αθλητές, πλην του Βασίλη Μαλλή που δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία για επαγγελματικούς λόγους, ξεκίνησαν να «καταπίνουν» τα πρώτα χιλιόμετρα. Στην πρώτη προπόνηση το παρόν έδωσαν οι παλιοί Σάκης Βεσκούκης, Γιώργος Λάφης, Γιάννης Θανόπουλος και Γεράσιμος Γιοβάς και οι καινούργιοι Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, Θεοδόσης Γκόβας, Γιάννης Σίνης, Νίκος Τσιακμάς και Θανάσης Αμβράζης. Από εκεί και πέρα, αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμη γκαρντ στο ρόστερ, ενώ όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει και η ένταση των προπονήσεων. Mάλιστα από αύριο οι προπονήσεις θα είναι διπλές (πρωί και απόγευμα).
Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της διοίκησης δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές, είναι καθημερινά δίπλα τους και προσπαθούν να παρέχουν ότι καλύτερο.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας