Π.Γ.Σ.: Με διοίκηση Γκάμαρη στην Γ’ Εθνική…

0
141

Πραγματοποιήθηκε τελικά το από απόγευμα της Δευτέρας (23/7) η νέα συνέλευση των μελών του Παναιγιάλειου Γ.Σ. με σκοπό πλέον την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος, το οποίο θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας και θα οδηγήσει την ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Μοναδική υποψηφιότητα για την ανάληψη της «μελανόλευκης» διοίκησης ήταν αυτή του Γιώργου Γκάμαρη (φωτό), ο οποίος εκπροσωπεί μία ομάδα Αιγιωτών επιχειρηματιών και παραγόντων. Ετσι, μετά την αρχική ενημέρωση από τον απερχόμενο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πάνο Κουτρόπουλο, αλλά και τις διευκρινήσεις της Εφορευτικής Επιτροπής (που αποτελούνταν από τους Πέτρο Δαδιώτη, Κώστα Κολοκυθά και Κώστα Τηλιγάδη), η ομάδα του κ. Γκαμάρη πήρε το «ok» για να …τρέξει τα διοικητικά και αγωνιστικά δρώμενα.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
Σημειώνεται ότι τα άτομα που θα εμπλακούν διοικητικά είναι οι εξής: Κώστας Κωνσταντόπουλος, Σωκράτης Μαυρίδης, Κώστας Κυρίτσης, Αντώνης Κόκλας, Λάμπης Παπαδόπουλος, Αντώνης Λάζαρης, Δημήτρης Γαλάκης, Γιώργος Παπαδογεώργος, Δημήτρης Ντερντές, Γιάννης Τζεβελέκος και Νίκος Μπαντούνας. Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Γκάμαρη, η ομάδα θα κινηθεί μ’ ένα μπάτζετ των 150.000 ευρώ και νέος προπονητής θα είναι ο μέχρι πρότινος γυμναστής της ομάδας Μιχάλης Κοντογιάννης.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Το διήμερο 27 και 28 Ιουλίου προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά για νεαρούς ποδοσφαιριστές, από το Νομό Αχαΐας, ηλικίας από 17 μέχρι 22 ετών. Οι δοκιμές θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου υπό την επίβλεψη του τεχνικού της ομάδας Μιχάλη Κοντογιάννη.
Η ώρα προσέλευσης των παικτών θα είναι στις 17.30, στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης