Ξεκινάει την Τετάρτη ο Παναιγιάλειος…

0
140

Μία πρώτη …γεύση, αναφορικά με το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσει ο Παναιγιάλειος στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έδωσε η νέα διοίκηση της Αιγιώτικης ομάδας στη χθεσινή εκδήλωση-παρουσίαση που πραγματοποίησε στο καφέ-μπαρ «Megusta».
Σε ότι αφορά τη στελέχωση της νέας διοίκησης, όπως ειπώθηκε, αυτή θα συγκροτηθεί σε σώμα την ερχόμενη Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία θα γίνει και η «πρώτη» προπόνηση των «μελανόλευκων». Ετσι δια στόματος του Γιώργου Γκάμαρη, ο οποίος δεν θα είναι μέλος της νέας διοίκησης ύστερα από δική του επιθυμία, παρουσιάστηκε και επίσημα ο Μιχάλης Κοντογιάννης ως ο νέος προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας.
Ο Πατρινός προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με τη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε τόνισε: «Είναι σημαντική στιγμή για μένα και γνωρίζω ότι η θέση που ανέλαβα είναι δύσκολη και ηλεκτρική. Με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης θα κάνουμε μία νέα αρχή έχοντας στην ομάδα ποδοσφαιριστές, κυρίως, αναπτυξιακής γενιάς. Εχουν επιλεγεί 7-8 ποδοσφαιριστές από την Κ20 που θα προαχθούν στη μεγάλη ομάδα, ενώ θα αποκτηθούν παίκτες ίδιας φιλοσοφίας, από τους οποίους  κάποιοι έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Παναιγιάλειου».
Από εκεί πέρα έγινε γνωστό ότι αυτή τη στιγμή το ρόστερ αριθμεί 16 ποδοσφαιριστές, γίνονται προσπάθειες για να γίνουν κάποιες ανανεώσεις και θα γίνουν επιλεκτικές προσθήκες. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που είναι στο ρόστερ, αλλά και όποιων αποκτηθούν μέχρι την Τετάρτη θα γίνουν γνωστά στην «πρώτη» της ομάδας, ενώ την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των συνεργατών του Μιχάλη Κοντογιάννη στο τεχνικό τιμ.
Τέλος, σε ότι αφορά την προετοιμασία, αυτή θα ξεκινήσει στο Αίγιο και όπως έγινε γνωστό υπάρχει πρόθεση της διοίκησης το βασικό στάδιο να πραγματοποιηθεί στο Πήλιο.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης