Εναρξη για το Τμήμα Κολύμβησης της Φιλαθλητικής Λέσχης!

0
97

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, μετά από πλήθος ελέγχων και πολλών άλλων καταστάσεων και εμποδίων, επιτέλους το τμήμα κολύμβησης του αθλητικού μας σωματείου πήρε την άδεια δραστηριοποίησης στο δημοτικό κολυμβητήριο Αιγίου!
Έτσι καθημερινά, αρχίζοντας από σήμερα, θα βρισκόμαστε στο κολυμβητήριο για εγγραφές, πληροφορίες αλλά και προπόνηση. Το αθλητικό μας σωματείο έχει δημιουργήσει μια ομάδα προπονητών, καθηγητών φυσικής αγωγής, έμπειρων προπονητών, αλλά και με πρωταθλητές κολύμβησης που σταδιακά θα σας τους ανακοινώσουμε.
Στα κολυμβητικά μας τμήματα, μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι συμπολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας (από 6 μηνών έως…) αλλά και επιπέδου γνώσης ή μη, κολύμβησης. Εξάλλου τι κολυμβητική ομάδα θα ήμασταν; Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις καθ’ όλη την διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου!
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία στο κολυμβητήριο από Δευτέρα έως και Σάββατο 9:00-13:00 & 17:00-21:00 (εκτός Σαββάτου απόγευμα), καθώς και στο τηλέφωνο 6974938949.
Καλή αρχή & σας περιμένουμε!


Ανακοίνωση Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου