Γ’ Εθνική Μπάσκετ: Μαθαίνουν αντιπάλους Κεραυνός και Ακράτα

0
229

Για μεθαύριο Τετάρτη ορίστηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ο διαχωρισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2018-2019. Συνεπώς, τόσο ο Κεραυνός Αιγίου, όσο και η Ακράτα βρίσκονται σε αναμονή για να μάθουν τους προσεχείς τους αντιπάλους στον 1ο όμιλο Νότου, όπου και θα συμμετάσχουν μαζί με τους υπόλοιπες εκπροσώπους της ΕΣΚΑ-Η (Εσπερος Α.Ο.Π.Α., Αχαγιά ’82 και Κεφαλλονιά ή Ληξούρι), της ΕΣΚΑ-Κ (Λέοντας Λέχαιου) και της ΕΚΑΣΕΝΟΠ (Καλαμάτα BC). Ουσιαστικά ο όμιλος θα συμπληρωθεί από τις ομάδες της ΕΣΚΑ και της ΕΣΚΑΝΑ, έπειτα από κλήρωση ένταξης…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.:
Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. Δ’ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2017-2018 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού Σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4ο όμιλο αντίστοιχα.
Σε κάθε όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα Σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ, όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των Σωματείων σε κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι κληρώσεις του 1ου, 2ου ομίλου και του 3ου, 4ου ομίλου θα γίνουν την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 13.00, στα Γραφεία της Ε.Ο.Κ. (ΟΑΚΑ, Μαρούσι) και σε αίθουσα της ΕΚΑΣΘ στο Καυταντζογλείο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας