Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Θύελλας Αιγίου

0
22

Η Θύελλα Αιγίου συγχαίρει και δημοσίως τον Πανμοβριακό Ριόλου για την άνοδό του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου. Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό του Ριόλου. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης πορείας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην σπουδαία πρόκληση της Γ’ Εθνικής. Επίσης να συγχαρούμε και τις δύο ομάδες του Διακοπτού Α.Ο. και του Φοίνικα Σαλμενίκου που κέρδισαν την άνοδο τους στην Α’ Κατηγορία δυναμώνοντας έτσι το Αιγιώτικο ποδόσφαιρο.
Να δώσουμε τα συγχαρητήρια, επίσης, στην ομάδα που μαζί με εμάς κέρδισε την παραμονή στην Α’ Κατηγορία, Πήγασο Μπεγουλακίου. Στις ομάδες που υποβιβάστηκαν στην Β΄Κατηγορία Φωστήρα Οβρυάς και Λέων Αλισσού, ευχόμαστε γρήγορα να βρουν την δύναμη και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια, τίποτα δεν πρέπει να σε κάνει να σταματάς πρέπει να σε πεισμώνει και να συνεχίζεις την προσπάθεια.
Τέλος να δώσουμε τα εύσημα σε όλους τους παράγοντες, φιλάθλους, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, που παρά τον δύσκολο και επίπονο αγώνα μέσα από τα play out δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό. Οταν θέλουμε μπορούμε…


Ανακοίνωση Θύελλας Αιγίου