Π.Γ.Σ.: Kατηγορίες Κασκαντίρη προς τον Αντώνη Ρέλλα

0
28

O πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιγιάλειος Δήμος Κασκαντίρης (φωτό) τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, με γραπτή δήλωσή του που έστειλε (μόνο) σε Αθηναϊκά μέσα, θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αποποιώντας των ευθυνών και κατηγορώντας ουσιαστικά τον προκάτοχό του Αντώνη Ρέλλα…

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κασκαντίρη:
«Φίλοι του Παναιγιαλείου που πράγματι νιώθετε πόνο και αγανάκτηση για μια ακόμα φορά για την κατάντια της ιστορικής ομάδας του Αιγίου. 
Κύριε Ρέλλα, πρώην Πρόεδρε – Μεγαλομέτοχε – Υπάλληλε της Ιεράς Μητροπόλεως Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, δηλώνω ότι δεν είμαι ψεύτης. Βλάκας είμαι και άσχετος με τον χώρο, που η οσμή που βγάζει σου φέρνει αναγούλα.
Φίλοι του Παναιγιάλειου, ψεύτες, ‘σχετικοί’, έξυπνοι, επαγγελματίες είναι εκείνοι που έχουν βρει θύματα κατ’ επανάληψη, όπως ο Μορσέντι, Κυριαζόπουλος, Δημητριάδης (σας ξέφυγε όμως ο Αλί;) κλπ. Υπάρχει χρόνος όμως και γι’ αυτόν. Είναι εκείνοι που τεχνηέντως βουλιάζουν το καράβι για να επανέλθουν σαν ήρωες (γαμπροί-κουνιάδοι-παιδιά). Είναι εκείνοι που μαζί με τα χωράφια της Ιεράς Μητροπόλεως και την ομάδα του Παναιγιαλείου προσπαθούν να είναι κοντά στην επικαιρότητα.
Προσωπικά εγώ δεν είχα να πουλήσω, ούτε να αγοράσω τίποτε. Με έπεισαν να έρθω να βοηθήσω, και όχι να βάλω χρήματα, ούτε να πάρω μισθό, ούτε εγώ ούτε κάποιος της οικογένειάς μου να είναι υπάλληλος της ΠΑΕ. Εβαλα όμως περίπου 30.000 ευρώ.
Φίλοι του Παναιγιαλείου, μπείτε μπροστά! Γκρεμίστε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Δεν θα ήθελα αυτή την στιγμή να πω για όλους και για όλα, ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ομως σίγουρα θα επανέλθω να δούμε ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός που έφθασε η ομάδα να έχει για σωτήρα της ακόμα μια φορά την οικογένεια Ρέλλα.
Θα πρέπει να πούμε:
1. Γιατί δεν μας έδιναν οικονομικά στοιχεία και σφραγίδα;
2. Ποιος υπέγραφε για την καινούρια διοίκηση τις μεταγραφές για τους παίκτες που έφευγαν ο ένας μετά τον άλλον και ενώ ήμασταν εμείς διοίκηση.
3. Ποιος πήγε επιλεκτικά να βάλει χρήματα για να νομιμοποιηθώ εγώ για Πρόεδρος (ενώ δεν τα έβαλε να πληρώσει τον γιο του για να μην κάνει προσφυγή) για να μεταφερθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας σε εμένα, χωρίς εγώ να το γνωρίζω;
4. Πώς και γιατί μπήκε η ΠΑΕ σε επιτήρηση και υπήρχαν υπόνοιες…
Εχουμε να πούμε πολλά, αλλά δεν ξέρω αν αυτή η στιγμή είναι κατάλληλη που εμφανίσθηκε ο Αγιος της περιοχής να αγιάσει τα ύδατα για να φύγουν πάλι οι καταραμένοι.
Ευχαριστώ, Δ. Κασκαντίρης».


Πηγή: a-sports.gr