Π.Γ.Σ.: Τελευταία έξοδος στη Λάρισα…

0
16

Με μοναδικό στόχο να διαφυλάξουν -όσο το δυνατόν- την αξιοπρέπεια του Αιγιώτικου συλλόγου θα αγωνιστούν, αύριο το απόγευμα (17:00) στη Λάρισα, οι «μελανόλευκοι». Ο Παναιγιάλειος, κόντρα στον γηπεδούχο και αδιάφορο Απόλλωνα,  καλείται να φέρει εις πέρας την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις που του υπολείπονται, πριν αποχαιρετήσει την Football League. Η διαφορά των 13 βαθμών από τη σωτηρία, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, έχουν σφραγίσει τον υποβιβασμό του με αγωνιστικά κριτήρια και πλέον «ποντάρει» μόνο σε εξωαγωνιστικές εξελίξεις που θα αλλάξουν άρδην το σκηνικό στην κατηγορία αναφορικά με τη στελέχωσή της. Να θυμίσουμε ότι η Αιγιώτικη ομάδα, πλην του αυριανού παιχνιδιού, υποδέχεται την Τετάρτη την Α.Ε. Καραϊσκάκης και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει να λαμβάνει δύο ακούραστα «τρίποντα».

ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΣ…
Οι τελευταίες εξελίξεις στο «μελανόλευκο στρατόπεδο», αναφορικά με τις αποχωρήσεις αλλά και τις τιμωρίες, έχουν ως αποτέλεσμα οι επιλογές του Πέτρου Δημητρίου να μειωθούν αισθητά. Ετσι μετά τις λύσεις της συνεργασίας με τους Αγιούποφ, Τεπερεκίδη, τις προσφυγές των Σκαρτσίλα, Τσάπαλου, Ρέλλα, Καναβέτα, την αποχώρηση του Γκούμα για οικογενειακούς λόγους αλλά και τις τιμωρίες των Βλάχου, Γραμματίκα, το μέτριο ποιοτικά ρόστερ έχει αποδυναμωθεί αρκετά και αριθμητικά. Κάτι το οποίο, άλλωστε, διαφαίνεται κι από το γεγονός ότι η αποστολή που βγήκε μετά και τη σημερινή τελευταία προπόνηση, απαρτίζεται από τους 17 εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασίου, Καρακίτσος, Πολιανίδης, Τσουρής, Μηλιώτης, Σακελαρρόπουλος, Σμίλτος, Δοξάκης, Γαβριηλίδης, Τζανουλίνος, Ζαφειράκης, Κάναλς, Κόκκορης, Σταματής, Χαρίτος, Ντέιβιντ, Τσάινα.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι παρότι μέχρι χθες το βράδυ είχε αποφασισθεί η ομάδα να αναχωρήσει αυθημερόν για τη Λάρισα, σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν και η «μελανόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για τη Λαμία όπου και θα διανυκτερεύσει.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης