Δεν πρέπει να σκορπίσουμε, «μελανόλευκοι»…

0
52

Αρθρο του Γρηγόρη Παλούμπη

Τα όσα συνέβησαν στην Αιγιώτικη ομάδα τους τελευταίους μήνες ήταν κάπως αναμενόμενα κι από κάποιους είχαν -δυστυχώς- προβλεφθεί, σύμφωνα με την πρότερη πορεία των ανθρώπων που πήραν τα ηνία της ομάδας. Μία ομάδα που βάδιζε στα όρια τους τελευταίους μήνες, διοικητικά και αγωνιστικά, είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα …παραδώσει εαυτόν. Αυτό συνέβη με τον Παναιγιάλειο και είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.
Η ΠΑΕ με στελέχωση ερασιτεχνικού επιπέδου, διοικητικά και αγωνιστικά, προσπάθησε για το απίθανο και φυσιολογικά δεν τα κατάφερε. Οι εναλλακτικές λύσεις που έφεραν οι νέοι παράγοντες, διοικητικά και αγωνιστικά, αποδείχθηκε ότι δεν είχαν την ποιότητα για να σταθούν στον Παναιγιάλειο. Δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν κι αυτό φάνηκε επί του πρακτέου… Αν τα πράγματα τουλάχιστον στο διοικητικό μέρος ήταν αλλιώς, αν υπήρχε λίγο περισσότερη ικανότητα και ποιότητα στο ρόστερ, τότε η κατάσταση πιθανότατα να ήταν καλύτερη. Με τα «αν», όμως, δεν προχωράς στη ζωή.
Η κατάσταση είναι αυτή. Αδεια ταμεία, πολλά ανοικτά «μέτωπα» και δυστυχώς μία επόμενη μέρα που αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό και απαιτεί τεράστια προσπάθεια εξυγίανσης με στόχο να βρεθεί ο διοικητικός ηγέτης που θα μπορέσει να βάλει «προς ολοταχώς» στον Αιγιώτικο σύλλογο. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Και πώς να πει με όλα όσα βλέπει να διαδραματίζονται στο ποδοσφαιρικό στερέωμα…
Ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η υπομονή του κόσμου στέρεψε και τα νεύρα του είναι τεντωμένα. Οι φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας», φέτος, έχουν ταλαιπωρηθεί και είναι λογικό κάποιες φορές να παρεκτρέπονται μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι. Σε αυτό, όμως, πρέπει να μπει ένα τέλος. Αν κάτι δεν έχει ανάγκη αυτή την περίοδο ο Αιγιώτικος σύλλογος είναι η οργή, ο «εμφύλιος», η παράδοση των «όπλων» και η εικόνα διάλυσης. Αλλωστε τα προβλήματα είναι ήδη πάρα πολλά και επουδενί δεν χρειάζεται κι άλλα.
Δεν πρέπει να προσθέσει κι άλλα προβλήματα ο Παναιγιάλειος οργανισμός στη σχετική λίστα. Πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία, ενότητα και λογική μέχρι να βρεθεί η όποια καλή λύση για την επόμενη μέρα του Παναιγιάλειου. Κύριοι «μελανόλευκοι» φίλαθλοι και οπαδοί, δεν πρέπει να σκορπίσουμε…