Π.Γ.Σ.: Ντροπή, αίσχος και διασυρμός (7-0) από τον Ο.Φ.Η.

0
54

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε, σήμερα, στην Κρήτη η Αιγιώτικη ομάδα γράφοντας μία ακόμη «μαύρη» σελίδα στην ιστορία της. Ο Παναιγιάλειος, για την 28η αγωνιστική, ηττήθηκε με το ντροπιαστικό 7-0 από τον Ο.Φ.Η. και οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με το παιχνίδι είναι τουλάχιστον περιττό.
Οταν μία ομάδα -κυριολεκτικά- ψυχορραγεί, αποτελέσματα σαν το σημερινό είναι δυστυχώς αναμενόμενο. Είναι κουραστικό, είναι πολύ ψυχοφθόρο, είναι όμως και η σκληρή πραγματικότητα, η οποία στην παρούσα φάση και με αυτή τη διοίκηση δεν γίνεται να αλλάξει. Μιλάμε για μία χρονιά «σκοτωμένη, μ’ ένα διαλυμένο και ισοπεδωμένο προφίλ του συλλόγου. Το κακό για τον Παναιγιάλειο δεν είναι ότι έχασε το ματς. Είναι ότι ο Παναιγιάλειος, για μία ακόμη φορά, έγινε «σάκος του μποξ», και συνεχίζει με …σπασμένα φρένα να πηγαίνει από το ένα αρνητικό ρεκόρ στο άλλο. Η νυν διοίκηση, όντας αδύναμη να στηρίξει οικονομικά την ΠΑΕ, μοιράζοντας ελπίδες «πυραμίδας», πλαισίωσε τους παραμένοντες ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν να μείνουν και να στηρίξουν την ομάδα, παρά τις όποιες διοικητικές αβεβαιότητες, με ποδοσφαιριστές που μπορεί να θέλουν να γίνουν επαγγελματίες αλλά δυστυχώς δεν έχουν τις ικανότητες. Βέβαια γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές φέρουν τη λιγότερη ευθύνη, αφού διοίκηση και τεχνική ηγεσία τους έδωσαν τη δυνατότητα να φορέσουν τη φανέλα του Παναιγιάλειου και να αγωνιστούν σ’ ένα προβληματικό -γενικότερα- επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ομως το σίγουρο είναι ότι η ομάδα διασύρεται και κάποιοι έχουν την αποκλειστική ευθύνη.

ΤΟΝ «ΣΚΟΤΩΣΕ» ΜΕ ΕΠΤΑ …ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ
Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ο.Φ.Η. πρόσθεσε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό, πετυχαίνοντας την πιο ευρεία νίκη του πρωταθλήματος εις βάρος της Αιγιώτικης ομάδας. Οι Κρητικοί με χατ τρικ του Μάνου (53′, 71′, 73′) δύο γκολ του Ντίνα (26′, 32′) και δύο του Κοέλιο (3′, 58′), πέτυχαν επιβλητική νίκη και πλέον αναζητούν ένα ακόμη βαθμό για να «σφραγίσουν» και μαθηματικά την άνοδο. Από την άλλη πλευρά, οι «μελανόλευκοι» εμφανώς επηρεασμένοι από τα οικονομικά προβλήματα αλλά και τη δεδομένη ποιοτική διαφορά, δεν μπόρεσαν να κοντράρουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την Κρητική ομάδα και μοιραία γνώρισαν το διασυρμό.

Ο.Φ.Η.: Στρέζος, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Κομεσίδης, Μαχαίρας (66′ Φαζός), Πουρτουλίδης, Ντίνας (62′ Τοπούζης), Περογαμβράκης, Κοέλιο (74′ Παπατόλλιος), Μάνος.
Παναιγιάλειος: Τσάπαλος, Ρέλλας (46′ Κόκκορης), Γραμματίκας, Βλάχος, Σακελλαρόπουλος, Σμίλτος (61′ Δοξάκης), Τζανουλίνος, Πολιανίδης, Ζαφειράκης, Χαρίτος (70′ Καναβέτας), Σταματής.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης