Αναχώρησε στο …και ένα για την Κρήτη η Αιγιώτικη ομάδα

0
15

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αναχώρησε, το απόγευμα, η «μελανόλευκη» αποστολή αρχικά για τον Πειραιά, ώστε στη συνέχεια ακτοπλοϊκά να πάει στο Ηράκλειο, για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ο.Φ.Η. και ΑΟΧ Κισσαμικό αντίστοιχα. Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν η αδυναμία της διοίκησης να ανταποκριθεί στην υπόσχεση που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές για την καταβολή χρημάτων έναντι των οφειλομένων. Να θυμίσουμε ότι η διοίκηση στην απαντητική ανακοίνωση (σε αυτή που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές κάνοντας γνωστά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω των οικονομικών οφειλών) που είχε βγάλει την περασμένη εβδομάδα έκανε λόγο για πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων στις 23 Απριλίου, ενώ οι ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου είχαν δηλώσει ότι κατανοώντας τις δυσκολίες επιθυμούσαν την καταβολή τουλάχιστον ενός μισθού.
Τελικά μετά από συνεχόμενα τηλεφωνήματα της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές και συζητήσεις επί συζητήσεων στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου, οι «μελανόλευκοι» αποφάσισαν να κάνουν και πάλι ένα βήμα πίσω και να πάνε κανονικά στην Κρήτη, παρότι δεν θα λάβουν χρήματα που θα αναλογούν σε μισθό, αλλά λιγότερα και μάλιστα σε δόσεις (!) μέχρι την Παρασκευή. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συνολικό ποσό που θα λάβουν οι ποδοσφαιριστές μέχρι την Παρασκευή, θα συνεισφέρει και ο παραιτηθείς γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Αντώνης Γκόλφης, ο οποίος ήρθε στο Αίγιο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές προσπαθώντας κι αυτός να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή λύση, ώστε ο Παναιγιάλειος να πάει στην Κρήτη. Ετσι, με τα χίλια …ζόρια και χάρις την απόφαση των ποδοσφαιριστών να μην εξαντλήσουν την πίεσή τους, ο Παναιγιάλειος θα αγωνιστεί κανονικά στα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΡΙΟ…
Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές στην Αιγιώτικη ομάδα, δυστυχώς, έχουν φέρει σε δεύτερη μοίρα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Πάντως η προετοιμασία των «μελανόλευκων», για το αυριανό (17:00) παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η, ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί.
Ο Πέτρος Δημητρίου, για τη διπλή αποστολή που έχει ο Παναιγιάλειος στην Κρήτη, συμπεριέλαβε στην αποστολή είκοσι ένα ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα την αποστολή στελεχώνουν οι: Τσάπαλος, Αθανασίου, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Τζανουλίνος, Ζαφειράκης, Κανναβέτας, Χαρίτος, Σμίλτος, Δοξάκης, Πολιανίδης, Κάναλς, Ρέλλας, Γκούμας, Τζένετ, Σταματής, Σακελλαρόπουλος, Τσουρής και Κόκκορης. Να θυμίσουμε ότι στο αυριανό παιχνίδι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Γκούμας, Γαβριηλίδης. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Σκαρτσίλας (θα απουσιάσει και από τα δύο παιχνίδια της Κρήτης), ο Τσάινα, καθώς και οι Αγιούποφ, Τεπερεκίδης που έλυσαν τα συμβόλαιά τους με την Αιγιώτικη ομάδα.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης