Μία μεγάλη …κηλίδα στην ιστορία του Παναιγιάλειου

0
23

Αρθρο του Γρηγόρη Παλούμπη

Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι η ντροπιαστική ήττα από τον Ο.Φ.Η. δεν μπορεί να ξεχαστεί ούτε εύκολα, ούτε γρήγορα. Είναι ένας απίστευτος «λεκές» στην ιστορία του Παναιγιάλειου. Είναι γεγονός ότι όλοι αναρωτιόμαστε για το που και ποιος είναι ο πάτος στο βαρέλι. Και το χειρότερο είναι ότι σχεδόν κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα, αφού ήταν …σχεδόν αναμενόμενο. Μπορεί όχι σε αυτή την έκταση, αλλά αναμενόμενο.
Μία ομάδα αποτελούμενη από παίκτες που είναι γεγονός ότι στην συντριπτική της πλειοψηφία είναι μέτριας ποιότητας, αλλά ταλαιπωρούνται από μία διοίκηση που το μόνο που ξέρει είναι να μοιράζει υποσχέσεις και ψέματα και να τους αφήνει στη μοίρα τους. Συνειδητοποιήστε το και δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο. Πραγματικά είναι τζάμπα κόπος για οποιονδήποτε ασχολείται με το ρεπορτάζ του τωρινού Παναιγιάλειου να γράψει οτιδήποτε για την τελευταία αγωνιστική ξεφτίλα, μιας και έχουν προηγηθεί πάρα πολλές διοικητικές. Είναι τόσο εξοργιστικό το γεγονός από μόνο του, που οποιοδήποτε σχόλιο είναι εξαιρετικά αδύναμο μπροστά του. Αλλος ένας «λεκές» και μία μεγάλη …κηλίδα στη ιστορία του Αιγιώτικου συλλόγου, που είναι αποτέλεσμα τριτοκοσμικών και ντροπιαστικών καταστάσεων που φέρνουν τη σφραγίδα της διοίκησης της ΠΑΕ, την ώρα που οι φίλαθλοι αλλά θεωρώ και οι ποδοσφαιριστές -με τις όποιες αδυναμίες τους- βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη.
Οι παίκτες αποφάσισαν να πάνε στην Κρήτη στο …και ένα, κάνοντας ουσιαστικά ένα βήμα πίσω, μετά τα συνεχιζόμενα ψέματα της διοίκησης. Και είναι προφανές ότι προσπαθεί να διοικήσει ένα ιστορικό σύλλογο με τα …ψέματα. Ομως προφανώς δεν έχει κατανοήσει ότι υπάρχουν όρια. Διότι το μόνο θετικό σε όλη την ιστορία που προηγήθηκε της αναχώρησης για την Κρήτη, είναι ότι οι παίκτες δεν δέχτηκαν το διαχωρισμό που προσπάθησαν να κάνουν οι διοικούντες χωρίζοντας τους σε «παλιούς και νέους» αναφορικά με τα χρήματα που τους είχε πει η διοίκηση ότι θα τους καταβάλλει.
Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι τόσο ο σύλλογος, όσο και οι φίλαθλοί του έχουν αξιοπρέπεια. Μπορούμε και μόνοι μας να βάλουμε «λουκέτο», χωρίς να κάνουμε …κηλίδες και «λεκέδες» στην ιστορία της ομάδας. Μπορεί να αργήσουμε να ξανασηκώσουμε κεφάλι, όμως επουδενί δεν επιτρέπουμε να βλέπουν κάποιοι την αγαπημένη μας ομάδα ως την ευκαιρία τους να ικανοποιήσουν ναρκισσιστικά τα απωθημένα τους…

ΥΓ: “Συγχαρητήρια” στην ομάδα του Ο.Φ.Η. και τον τεχνικό της Νίκο Παπαδόπουλο για τον αγωνιστικό …σεβασμό που επέδειξαν, ασελγώντας πάνω στο “πτώμα” του Παναιγιάλειου… Ομως να θυμούνται, πως έχει ο καιρός γυρίσματα…