Η «Μεγάλη Εβδομάδα» για το μέλλον του Παναιγιάλειου…

0
16

Μπορεί την Κυριακή η Ορθοδοξία να γιόρτασε την Ανάσταση του Ιησού Χριστού μετά από τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών, όμως για τον Παναιγιάλειο η εβδομάδα που διανύουμε ουσιαστικά αποτελεί τον Γολγοθά του, σε διοικητικό επίπεδο. Κι αυτό διότι μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το «ομιχλώδες» τοπίο που υπάρχει αναφορικά με την αλλαγή, ή μη, του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Αιγιώτικη ΠΑΕ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπτούν παρέτεινε για τρεις ακόμη ημέρες την παραμονή του στη χώρα μας -είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει σήμερα- προκειμένου να ολοκληρώσει τις τελικές επαφές του τόσο για τις επιχειρηματικές κινήσεις που θέλει να κάνει στην περιοχή της Αιγιάλειας, όσο και για τον Παναιγιάλειο. Αυτό σημαίνει ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι την Παρασκευή είναι πολύ πιθανό να έχουμε σημαντικές εξελίξεις. Βέβαια για τη θετική ή αρνητική έκβασή τους κανείς δεν μπορεί να προδικάσει, κάτι το οποίο σημαίνει ότι τα επόμενα τρία 24ωρα θεωρούνται πολύ κρίσιμα για το μέλλον της Αιγιώτικης ΠΑΕ.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΡΣΕΝΤΙ…
Το Αιγυπτιακό στοιχείο τον τελευταίο καιρό στην Αιγιάλεια είναι δεδομένα στο προσκήνιο, ελέω Χαμπτούν. Ωστόσο πληροφορίες του “Aigialeiaspor” θέλουν να υπάρχει σκέψη από πλευράς των διοικούντων της ΠΑΕ να γίνει ακόμη πιο έντονο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόθεση των «μελανόλευκων» παραγόντων είναι να γίνει προσπάθεια προσέγγισης στον Αιγύπτιο επιχειρηματία Μοχάμεντ Μορσέντι, για ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Χαμπτούν σε επιχειρηματικές και «μελανόλευκες» επενδύσεις του. Ολα αυτά βέβαια δείχνουν να είναι σχέδια επί χάρτου, μιας και μέχρι σήμερα τα πάντα δείχνουν να είναι ρευστά και τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή κανείς δεν θα μπορεί να γνωρίζει για ειλημμένη ή μη συμμετοχή του Χαμπτούν στα διοικητικά της ΠΑΕ.
Να θυμίσουμε, πάντως, ότι ο Μορσέντι αν και είχε ανταποκριθεί αρχικά θετικά το καλοκαίρι του 2015 για την αγορά των μετοχών της Αιγιώτικης ΠΑΕ, μέσω του νομικού του εκπροσώπου Δημήτρη Ανδριόπουλου, αν και είχε καταθέσει 200.000 ευρώ για τις αρχικές ανάγκες της ομάδας, αν και είχε επισκεφθεί το Αίγιο πιστοποιώντας το ενδιαφέρον του, αν και είχε εξασφαλίσει το «πράσινο» φως από την αρμόδια επιτροπή για τη μεταβίβαση των μετοχών, μετά από δύο μήνες απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Παναιγιάλειος και κατ’ επέκταση για την ομάδα.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης