Σημείο αθλητικής αναφοράς το Tiger Sport Club

0
911

Το αθλητικό κέντρο Tiger Sport Club (πρώην Calceto) λειτουργεί από το 2000 στο Αίγιο. Είναι το πλέον οργανωμένο Αθλητικό κέντρο και εξυπηρετεί τις ανάγκες άθλησης των αθλητών όχι μόνο του Αιγίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας. Φιλοξενεί κατ’ αποκλειστικότητα τις συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟ και αναγνωρισμένες από τον ΟΠΑΠ ακαδημίες της Θύελλας Αιγίου.
Σήμερα το Tiger Sport Club με νέα Διεύθυνση φιλοδοξεί να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και με τεχνικές παρεμβάσεις να δημιουργήσει ένα στέκι αναψυχής και να απευθυνθεί στο ευρύτερο κοινό. Συγκεκριμένα έχει διαμορφώσει το χώρο ώστε να φιλοξενεί και να οργανώνει παιδικές γιορτές και εορτές γενεθλίων, εκδρομές σχολείων κτλ. Επίσης θα επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας τις βραδινές ώρες και το snack bar θα λειτουργεί ως τόπος συνάντησης και αναψυχής.
Παράλληλα το Tiger Sport Club διοργανώνει και τουρνουά διαφόρων κατηγοριών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε παιδιά και ενήλικες να αθληθούν και να διασκεδάσουν. Ετσι από τις αρχές Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει τουρνουά παλαιμάχων 7×7. Συμμετοχή έχουν δηλώσει 14 ομάδες τις οποίες στελεχώνουν -έκαστη- από 10 αθλητές (σύνολο 140 αθλητές) σ’ ένα πρωτάθλημα 13 αγωνιστικών και χωρισμένες σε δύο ομίλους, νοκ άουτ Champion Tiger League και Uefa Tiger League. Ο νικητής-πρωταθλητής θα συμμετάσχει στο Τουρνουά Soccer Challenge στο Λουτράκι, ενώ και οι συμμετέχοντες θα λάβουν δώρα.
Πληροφορίες για το πρωτάθλημα (ομάδες, βαθμολογία, πρόγραμμα αγωνιστικών, σκόρερ, ρόστερ, σχολιασμός κτλ)  μπορούν να έχει όποιος επιθυμεί στο tigersportclub.goally.net.