Π.Γ.Σ.: Προετοιμασία και μεταγραφική ανατροπή…

0
12

Μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα της περασμένης Τετάρτης, ο Παναιγιάλειος, συνέχισε να παραμένει σε δυσχερή βαθμολογική θέση και ο στόχος της σωτηρίας παρέμεινε δύσκολος αλλά όχι απραγματοποίητος. Μπορεί περιθώριο εντός έδρας απωλειών και ειδικότερα κόντρα σε ομάδες με ανάλογο στόχο να μην υπάρχει, ωστόσο από τη στιγμή που έγινε και δεν μπορεί να κανείς να το αλλάξει, είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και δει το Κυριακάτικο (15:00) ματς με τον Αιγινιακό. Ενα παιχνίδι το οποίο έχει κι αυτό το χαρακτήρα του «τελικού» και δεν πρέπει επουδενί να υπάρξει νέα απώλεια βαθμού, διότι ενδέχεται να είναι και καταδικαστική…
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ολοκληρώνεται αύριο το πρωί με την προπόνηση να έχει προγραμματιστεί να γίνει στο δημοτικό στάδιο, με τον Πέτρο Δημητρίου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.
Από εκεί και πέρα η μεταγραφική ενίσχυση του Παναιγιάλειου, με την απόκτηση δύο πρώην ποδοσφαιριστών της Βέροιας που είχαν εξασφαλίσει μεταγραφική… παράταση, τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Δαμιανάκη (κεντρικός αμυντικός) και Γιώργο Μπλέτσα (μέσος), οι οποίοι φέρονταν να είχαν συμφωνήσει με την Αιγιώτικη ομάδα, με τον πρώτο μάλιστα να είχε έρθει και στο Αίγιο την περασμένη Τετάρτη για να κλείσει τη μεταγραφή του. Η αρνητική τροπή των δύο μεταγραφών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ οφείλεται σε αγωνιστικούς κυρίως λόγους. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως οι μεταγραφές των Διαμιανάκη και Μπλέτσα δεν ολοκληρώθηκαν για αγωνιστικούς κυρίως λόγους και όχι επειδή η ομάδα είχε πρόβλημα με την ασφαλιστική της ενημερότητα. Θεωρήσαμε σωστό να το δημοσιεύσουμε, με αφορμή αθλητικό δημοσίευμα, το οποίο ωστόσο είμαστε σίγουροι ως δεν είχε κακή πρόθεση”.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης