Αδειοδοτήθηκε για επίσημους αγώνες το Κλειστό των Καμαρών

0
31

Ενα νέο κεφάλαιο ανοίγει στον αθλητισμό της Δυτικής Αιγιάλειας, αφού το Κλειστό Γυμναστήριο Καμαρών είναι έτοιμο επιτέλους να φιλοξενήσει για πρώτη φορά από την κατασκευή του, τον 1ο του αγώνα, που θα διεξαχθεί  την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Αιγίου και το Σοπωτό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος για τη Γ1 ΕΣΚΑΗ.
Για το σημαντικό αυτό γεγονός και για τη μεγάλη αυτή στιγμή, χρειάστηκε να περάσουν 15 ολόκληρα χρόνια, για να «τρέξει» το Γυμναστήριο η σημερινή Δημοτική Αρχή έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για να αδειοδοτηθεί και να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες.
Παρεμβάσεις που ξεκίνησαν από τον προηγούμενο πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Περικλή Παπαγιαννακόπουλου και συνεχίστηκαν το ίδιο συστηματικά και μεθοδευμένα από τον σημερινό πρόεδρο Χρήστο Σπηλιωτόπουλο για να ολοκληρωθούν.
Ετσι το Κλειστό Καμαρών, που σημειωτέον εδώ και 2 χρόνια λειτουργούσε και ως Γυμναστήριο, από εδώ και στο εξής θα φιλοξενεί και αγώνες, δίνοντας ώθηση συνολικά σε μια ολόκληρη περιοχή και νέες προοπτικές μέσα από τον αθλητισμό, στη ζωή των κατοίκων της.


Δελτίο Τύπου Δήμου Αιγιάλειας

ΣΧΟΛΙΟ AIGIALEIASPOR
Ο συντάκτης του Δελτίου Τύπου αναφέρει πως στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμαρών θα γίνει ο πρώτος αγώνας -από την κατασκευή του- την ερχόμενη Κυριακή (11/2)… Φυσικά θα έπρεπε να διευκρινιστεί ότι αυτός θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας μετά την αδειοδότηση του κλειστού, καθώς τονίζουμε πως στο παρελθόν πολλάκις έχουν διεξαχθεί εκεί επίσημοι αγώνες και τουρνουά (Final Four Παίδων ΕΣΚΑ-Η), έχοντας χρησιμοποιηθεί ως έδρα πολλών ομάδων (Αχιλλέας Καμαρών, Κεραυνός Σελιανιτίκων, Αστέρια, Φιλαθλητική κλπ). Μάλιστα, ο τελευταίος επίσημος αγώνας στο Κλειστό των Καμαρών καταγράφεται στις 15 Ιουνίου 2013, όταν η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου αντιμετώπισε το Σκαγιοπούλειο (σχετική φωτό) για τα πλέι-οφ της Γ’ ΕΣΚΑ-Η…