Σχολικό (Ποδόσφαιρο): 2ο Λύκειο Αιγίου-Λύκειο Ακράτας 5-0

0
344

Το εισιτήριο για την Β’ Φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, όπου θα αντιμετωπίσει το 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου, πήρε το 2ο Λύκειο Αιγίου που επικράτησε στο δημοτικό στάδιο -χωρίς να δυσκολευτεί- με σκορ 5-0 του Λυκείου Ακράτας.
Η ομάδα του 2ου Λυκείου κατάφερε από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό της και αφού πρώτα έχασε καλές ευκαιρίες με τους Κεφαλονίτη, Γιαννόπουλο και Σπυρόπουλο, στο 31’ ήρθε το γκολ με ωραίο σουτ του Σκιαδά μετά από σέντρα του Κεφαλονίτη. Το 1-0 ήταν και σκορ ημίχρονου, με την Ακράτα να απειλεί μόνο σε δύο περιπτώσεις με τους Παναγόπουλο και Κυρίκο.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μονόλογος για το 2ο Λύκειο Αιγίου που «καθάρισε» τη νίκη μέσα σε επτά λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 43’ σε σέντρα του Σπυρόπουλου ο Μήτσης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Λέσι, στο 45’ σε γύρισμα του Κόλα ο Γκρόσι έβαλε αυτογκόλ και στο 50’ από κάθετη πάσα του Σκιαδά ο Γιαννόπουλος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 60’ από τον προωθημένο Γκόφα, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

2ο Λύκειο Αιγίου: Χατζιάι, Πατσόπουλος (48’ Κούτρας), Σκιαδάς, Αθανασίου, Γκόφας, Γιαννόπουλος, Δαυλάς, Κεφαλονίτης (41’ Μήτσης), Σπυρόπουλος, Γκιζέλης, Σκαλιώτης (44’ Κόλα).
Λύκειο Ακράτας: Λέσι, Γκρόσι, Τράγος, Μάριο Μπρεγκάι, Πλιατσικούρας, Παπαδάκης, Πετσαλάρι (56’ Μάρκο Μπρεγκάι), Σπανός, Μούζουλας, Παναγόπουλος, Κυρίκος (56’ Μακρής).

  • Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι…

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας