Π.Γ.Σ.: Δουλεύουν τακτική και ομοιογένεια οι «μελανόλευκοι»

0
17

Με γεμάτο ρόστερ, αλλά όχι ακόμα πλήρως στελεχωμένο σύμφωνα με το πλάνο διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, ο Παναιγιάλειος συνεχίζει την προετοιμασία του για την μεθαυριανή έξοδο στην Αρτα. Οι πολλές μεταγραφές μπορεί να προσφέρουν κι άλλα «εργαλεία» στη διάθεση του Πέτρου Δημητρίου, ωστόσο η ενσωμάτωσή τους στην ομάδα δεν υπάρχει πρόθεση να γίνει βεβιασμένα αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας, τουλάχιστον για το παιχνίδι της Δευτέρας (15:00).
Από εκεί και μετά, με την ευκαιρία του «ακούραστου τρίποντου», ελέω Αχαρναϊκού, ο Πέτρος Δημητρίου θα δουλέψει με όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κι έχοντας ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις, κυρίως τακτικά, προκειμένου να δημιουργήσει την απαραίτητη… χημεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλωστε το ρόστερ του Αιγιώτικου συλλόγου έχει αλλάξει κατά μεγάλο ποσοστό και η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, μετά τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει, είναι ένα ακόμα «στοίχημα» που καλείται να κερδίσει η τεχνική ηγεσία εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Στη σημερινή προπόνηση το βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής και ομοιογένειας, αναφορικά με το ματς κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, όπου ο προπονητής του Παναιγιάλειου προσανατολίζεται να παρουσιάσει την ομάδα με τα πρώτα δείγματα της δικής του φιλοσοφίας. Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, την ποινή της μίας αγωνιστικής (τέσσερις κίτρινες κάρτες), θα εκτίσει ο Γιάννης Γκούμας στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης