Π.Γ.Σ.: Διαθέσιμοι και οι Τσάινα – Αγιούποφ…

0
13

Δύο ακόμα επιθετικές λύσεις θα έχει στη διάθεσή του, αρχής γενομένης με την εκτός έδρας αποστολή στη Βέροια, ο Πέτρος Δημητρίου. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Αιγιώτικη ΠΑΕ, οι μπλε κάρτες των ποδοσφαιριστών Τίμοθυ Τσάινα και Τιμούρ Αγιούποφ «αφίχθησαν» στην Ε.Π.Ο. και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο θα βγουν τα δελτία τους προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι με τη «βασίλισσα του βορρά».
Στο αγωνιστικό μέρος η σημερινή προπόνηση των «μελανόλευκων» πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ροδιάς, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και οικογενειακό δίτερμα. Το πρώτο μέρος της προπόνησης (τακτική) ακολούθησε κανονικά και ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας, μετά τη διήμερη απουσία του λόγω γαστρεντερίτιδας, ο οποίος προληπτικά δεν αγωνίστηκε στο δίτερμα, ενώ το ατομικό πρόγραμμα τους ακολούθησαν οι Δοξάκης και Τσουρής.
Στο μεταξύ, στην ομάδα Νέων θα ενσωματωθούν οι ποδοσφαιριστές Καρακίτσος, Σακελλαρόπουλος, Κόκκορης και Τεμπερεκίδης, ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Σπάρτη για το αντίστοιχο πρωτάθλημα.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης