Οι «μελανόλευκοι» χρειάζονται «σωστή διαχείριση νίκης…»

0
12

Ο στόχος της επιστροφής στα νικηφόρα αποτελέσματα, επετεύχθη και πλέον αναζητείται ανάλογη θετική συνέχεια. Οι τρεις επόμενες αγωνιστικές θεωρούνται κρίσιμες για το στόχο της παραμονής και από τη στιγμή που θα διεξαχθούν σε διάστημα επτά ημερών (μεσολαβεί εμβόλιμη την ερχόμενη Τετάρτη), οι «μελανόλευκοι» καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Από τη στιγμή, μάλιστα, που μετά τις Σέρρες (4/3) η Αιγιώτικη ομάδα έχει δύο παιχνίδια στην έδρα της -με Αναγέννηση Καρδίτσας (7/3) και Αιγινιακό (11/3)- η κατάκτηση τουλάχιστον δύο νικών στα τρία επόμενα παιχνίδια, κρίνεται τουλάχιστον επιτακτική για την επίτευξη του στόχου.
Κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο «μελανόλευκος» προπονητής και θέλει να το εμπεδώσουν οι παίκτες του. Ετσι στη σημερινή επιστροφή των «μελανόλευκων» στο γήπεδο, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί, ο Πέτρος Δημητρίου μαζί με τα συγχαρητήρια που μοίρασε στους παίκτες του για την κατάκτηση της νίκης, τους ζήτησε να παραμείνουν σε εκγρήγορση και στα επόμενα παιχνίδια. «Συγχαρητήρια για την νίκη και την εμφάνισή σας, όμως χρειάζεται να γίνει σωστή διαχείριση της νίκης.» τους είπε μεταξύ άλλων ο Αθηναίος τεχνικός και συνέχισε «Ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια σε μία βδομάδα και πρέπει να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, βλέποντας κάθε παιχνίδι χωριστά και με την απαραίτητη σοβαρότητα και προσοχή».
Στο αγωνιστικό μέρος, κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Δοξάκης και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ενώ στη διάθεσή του είναι εκ νέου και ο Γκούμας που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Κάναλς και Τσουρής.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης