Κεραυνός Αιγίου: «Κραυγή» αγωνίας από παίκτες και προπονητή!

0
14

Μόνο ευοίωνη δεν είναι η κατάσταση στο Αίγιο και στον Κεραυνό, με τις πρώτες ημέρες του 2018 να βρίσκουν την ομάδα σε πολύ δύσκολη κατάσταση, παρά το γεγονός ότι προπονητής και παίκτες προσπάθησαν, όπως αναφέρουν και οι ίδιοι σε επιστολή που δημοσιεύουμε να κρατήσουν όρθια την ομάδα στην προηγούμενη περίοδο, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της ομάδας στο 6-4.
Πλέον, και όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση του, την οποία υπογράφουν τόσο ο προπονητής της ομάδας Κώστας Οικονομάκης όσο και οι παίκτες της, η υπομονή τους τελείωσε, ενώ βάλουν κατά του προέδρου της ομάδας, Χάρη Μπόγδανου, ο οποίος τους ενημέρωσε όπως αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Έτσι, αποφάσισαν να σταματήσουν να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις του Κεραυνού, με τον μέλλον να φαντάζει αβέβαιο, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πως θα ταξιδέψει η ομάδα στο Ναύπλιο για το παιχνίδι με τον Οίακα την προσεχή Κυριακή (7/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Εμείς οι Καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, τηρήσαμε την υπόσχεση μας, στην Διοίκηση και στον Πρόεδρο κ. Μπόγδανο, ως μέλη ενός ιστορικού Σωματείου, να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα, μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων, φέρνοντάς την τελικά στην 6η θέση της συνολικής βαθμολογίας. Από την έναρξη της προετοιμασίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, τα δώσαμε όλα μέσα στο γήπεδο, σεβόμενοι τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας μας, όπως και τις υποχρεώσεις μας. Κάναμε άπλετη υπομονή μέχρι σήμερα, αντιμετωπίζοντας τις πλέον αντίξοες συνθήκες, κάτι το οποίο δεν μπορούσε επουδενί να «συλλάβει» ο νους μας, όταν δίναμε το καλοκαίρι τα χέρια με τον κ. Μπόγδανο σαν άντρες. Όλα αυτά όμως τα «μεγαλεπήβολα» σχέδια της διοίκησης για μία ισχυρή οικονομικά ομάδα, η οποία θ’ αποκτούσε και το δικό της γήπεδο, κατά δήλωση του Προέδρου της, αποδείχθηκαν με την πάροδο του χρόνου, μόνο υποσχέσεις και λόγια.
Ουδέποτε δημοσιοποιήσαμε τα οικονομικά προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπήρχαν, αλλά και τις υποσχέσεις του Προέδρου κ. Μπόγδανου, ότι μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα πληρωθούμε. Τελικά, η διακοπή ήρθε και οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια… Ελπίζαμε ότι θα πάρουμε έστω ένα μισθό, αλλά εις μάτην…Η απάντηση του κ. Μπόγδανου ήταν ότι «…δεν υπάρχει φράγκο…».
Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, δεν έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους, αδιαφορώντας πλήρως για μας… Όχι μόνο ανθρωπιστικά, αλλά και επαγγελματικά, καθότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, θα «διώξουν», κάποιους από εμάς, ειδικά τους υψηλόμισθους παίκτες, για να «γλυτώσει» η ομάδα από τα «παχυλά» συμβόλαια, στέλνοντάς κάποιους από εμάς ουσιαστικά στο «ταμείο ανεργίας» μέχρι το τέλος της σαιζόν!!! Γεγονός που ήδη συνέβη στην περίπτωση των πρώην συμπαικτών μας ΣΚΛΑΒΟΥ, ΜΙΧΟΥ και ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.
Εμείς όμως, εκτός από Καλαθοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, είμαστε άνθρωποι και έχουμε οικογένειες. Η αδιαφορία των παραγόντων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, μας οδήγησε στο λυπηρό για εμάς σημείο, να μην έχουμε πλέον χρήματα, όχι για να περάσουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά ούτε και για τις απλές, στοιχειώδεις, καθημερινές ανάγκες των οικογενειών μας και των ανήλικων παιδιών μας. Επειδή τους τελευταίους δύο μήνες ακούμε μόνο υποσχέσεις και λόγια, αλλά, παραμένουμε απλήρωτοι.
Επειδή η υπομονή μας έχει πλέον εξαντληθεί, θέλουμε με την παρούσα επιστολή να ενημερώσουμε όλους τους φιλάθλους του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφασίσαμε όλοι οι Καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, ότι δεν μπορούμε πλέον ν’ ακολουθούμε την καθημερινότητα της ομάδας με ότι αυτό συνεπάγεται…
Επειδή η κατάσταση φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη και «το καράβι πάει ακυβέρνητο στα βράχια», καθότι ο Πρόεδρος κ. Μπόγδανος, θεωρεί τον εαυτό του «άμοιρο» των ευθυνών που έχει αναλάβει και φαίνεται ευδιάκριτα ότι απεκδύεται οποιασδήποτε ανάληψης ευθύνης και πρωτοβουλίας, ώστε να βγει η ομάδα από το οικονομικό τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει.
Για τους λόγους αυτούς κάνουμε έκκληση, τόσο στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., από τα οποία περιμέναμε κι ακόμα περιμένουμε, να βγουν μπροστά για το καλό και το συμφέρον του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, όσο και κάθε φίλο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, που «θέλει και μπορεί», ν’ αναλάβει την ομάδα.Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε όλους τους αληθινούς και πραγματικούς ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ!!!
Κώστας Οικονομάκης (προπονητής), Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, Σωκράτης Μαναβόπουλος, Θεοδόσης Γκόβας, Δήμος Φωτίου, Στέφανος Ζυγάς, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, Νίκος Αναστασόπουλος, Διονύσης Πολυδωρόπουλος, Λάμπης Οικονομόπουλος, Γιώργος Καραγιάννης.


Πηγή: basketa.gr