Η τελική τετράδα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

0
108

Με τις δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής Αχαϊκή και Διαγόρα Βραχνεΐκων, τον πρωτοπόρο της Α’ Κατηγορίας Πανμοβριακό Ριόλου και τον μοναδικό εκπρόσωπο της Β’ Κατηγορίας Α.Ο. Διακοπτού, ολοκληρώθηκε το …παζλ της Ημιτελικής Φάσης στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών για την περίοδο 2017-2018.
Αναμφίβολα ο Α.Ο. Διακοπτού αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στην φετινή διοργάνωση, καθώς για να φτάσει μέχρι εδώ έχει αποκλείσει κατά σειρά δύο ομάδες της Β’ Κατηγορίας (Αιγείρα και Α.Ε. Πάτρα 2005) και τρεις της Α’ Κατηγορίας (Φωστήρα Οβρυάς, Πήγασο Μπεγουλακίου και Δαβουρλή ’92). Μάλιστα, τελευταία φορά που στους “4” του Κυπέλλου βρέθηκε ομάδα από την Β’ Κατηγορία ήταν την περίοδο 2014-2015, όταν συμμετείχε ο Λέοντας Αλισσού που την ίδια χρονιά πανηγύρισε και την άνοδό του στην Α’ Κατηγορία…
Τέλος, σημειώνεται ότι και στα Ημιτελικά οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και τα δύο ζευγάρια που θα αναμετρηθούν -διεκδικώντας το εισιτήριο για τον τελικό- είναι η Αχαϊκή με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων (29/1, 15.00) και το Διακοπτό με τον Πανμοβριακό Ριόλου (δεν έχει οριστεί ημερομηνία).


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας