Βάλτο αγόρι μου να τους ξεράνεις…

0
54

Αρθρο του Γρηγόρη Παλούμπη

Ο Παναιγιάλειος πήρε δικαιότατα έναν βαθμό, απέναντι στον πρωτοπόρο της Football League και δεδομένα θα μπορούσε να πάρει άλλους δύο στις καθυστερήσεις. Oπως επίσης θα μπορούσε να είχε αλλάξει την εξέλιξη του αχαϊκού ντέρμπι και να είχε πάρει βαθμό ή βαθμούς. Βαθμοί οι οποίοι εκτός από το γεγονός ότι θα σε είχαν ανεβάσει σε ασφαλή θέση, θα σε είχαν κάνει πιο «πλούσιο» και σε ψυχολογικά αποθέματα.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Γκουτσίδη μπήκαν την Τετάρτη στον αγωνιστικό χώρο με νοοτροπία… σκεπτόμενου πολεμιστή, εγκλώβισαν τους αντιπάλους τους στο κάθετο παιχνίδι που αρέσκονται να παίζουν και κατάφεραν να τους αποδυναμώσουν επιθετικά. Αν, μάλιστα, αυτή η ομάδα είχε και την απαραίτητη ευστοχία τότε η επιτυχία θα είχε γίνει κατόρθωμα, διότι απλά θα είχαν κερδίσει τον πρώτο και αήττητο της κατηγορίας. Ετσι είναι και σε όποιον αρέσει. Διότι αν πριν το ματς μας έλεγαν ότι δεν θα χάσουμε από τον πρωτοπόρο, σίγουρα θα δηλώναμε τουλάχιστον ικανοποιημένοι. Ωστόσο ο σκοπός να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και να πάρουμε ότι καλύτερο θετικό μπορούμε, επετεύχθη. Ο Παναιγιάλειος των πολλών προβλημάτων απέδειξε ότι έχει δικαίωμα στην ελπίδα.
Ο Παναιγιάλειος του Παναγιώτη Γκουτσίδη έδειξε ότι όχι μόνο αντέχει στα δύσκολα, αλλά και δεν πρόκειται να πεθάνει, όσο του το επιτρέπουν οι συνθήκες. Θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι, θα διορθώνει καιρό με τον καιρό τα αγωνιστικά του προβλήματα, θα προσπαθήσει να κάνει τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ -και όχι μόνο- και θα «πολεμάει» με σκοπό να διασφαλίσει την παρουσία του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αρκεί, να μην έρθουν χειρότερα απ’ αυτά που ζει τώρα ο σύλλογος στο διοικητικό – οικονομικό κομμάτι. Αρκεί να βγει η χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Αρκεί να γίνουν τα πάντα προκειμένου αυτό που «χτίστηκε» τα τελευταία χρόνια με κόπο και μέσω πολλών προβλημάτων, να διατηρηθεί και να μην γίνει «έγκλημα» διάλυσης. Είναι κρίμα να μη σωθεί με κάθε τρόπο η χρονιά και στη συνέχεια να μη βρεθεί ένας ή περισσότεροι άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν την οικονομική δυνατότητα και φυσικά το όραμα να αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ.
Ας κοιτάξουν οι έχοντες τη δυνατότητα, αν αξίζει να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν, προκειμένου να σωθεί η ομάδα και να έρθουν καλύτερες μέρες για το σύλλογο. Φυσικά και αξίζει, διότι μιλάμε για τον Παναιγιάλειο. Εναν Παναιγιάλειο «πληγωμένο», μα αποφασισμένο να παλέψει. Ας μην αφεθεί αυτή η ομάδα στην τύχη της…

ΥΓ1: Ο επαγγελματισμός του ποδοσφαιριστή τελικά δεν φαίνεται από το συμβόλαιό του αλλά από την νοοτροπία του, την οποία δυστυχώς δεν την έχει ποδοσφαιριστής ο οποίος ήρθε από μεγαλύτερη κατηγορία ως πολλά υποσχόμενος…

ΥΓ2: Μερικές φορές η οπισθοχώρηση μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά, όπως επίσης και η σωστή αποχώρηση…

ΥΓ3: Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Ονειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τα φετινά Χριστούγεννα και την νέα χρονιά που πλησιάζει. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!!!