Β’ Κατηγορία: Αβυθος 2017-Κεραυνός 2016 0-1

0
484

Ο Κεραυνός 2016 ήταν ο κερδισμένος στο ντέρμπι των νεοφώτιστων με την Αβυθο 2017, για την 3η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, σ’ ένα ματς με δύο προφίλ και σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο ομάδες έχουν πρωταρχικό στόχο την παραμονή τους στην Κατηγορία.
Η φιλοξενούμενη ομάδα του Τάσου Γιαλλούρη κατάφερε να πάρει την ουσία με τέρμα που πέτυχε στο 37’ ο Χότζα και στη συνέχεια διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στη φετινή …κούρσα του Πρωταθλήματος.
Αντίθετα, οι γηπεδούχοι του Λεωνίδα Κατσαρέλια, κάνοντας ίσως την καλύτερη εμφάνισή τους σ’ αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο β’ ημίχρονο αύξησαν την πίεσή τους, αλλά δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, μένοντας στο μηδέν για ένα ακόμη ματς.

Αναγέννηση/Αίας: Χατζϊάι, Τσάκουλης (85’ Παπουτσής), Λελούδας (77’ Νικολόπουλος), Ντοντάι, Ζαππής (46’ Ξηρός), Γ. Σταματόπουλος, Λάμμα, Καραμανόγλου, Χρ. Χριστόπουλος, Σκούτας, Αγγελάκης.
Κεραυνός 2016: Ι. Θωμάς, Ε. Παπαχρονόπουλος, Αβραμόπουλος, Κώνστας (62’ Στάμος / 90’ Μπαλατής), Βετούλας (82’ Αγγελόπουλος), Μηλάτος, Ρουντζαμάνης, Γ. Παπαχρονόπουλος, Χότζα (87’ Α. Θωμάς), Γασπαρινάτος, Γιάχα.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας