Β’ ΕΣΚΑ-Η: Εως τις 31/10 οι δηλώσεις, στις 2/11 η κλήρωση

0
453

Μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 14.00 θα πρέπει να υποβληθούν οι δηλώσεις για τις ομάδες που δικαιούνται συμμετοχής στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου (μοναδική εκπρόσωπος της Αιγιάλειας).
Σημειώνεται, ότι με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής, κάθε σωματείο υποχρεούται να προσκομίσει παραχωρητήριο χρήσης διεξαγωγής των αγώνων του γυμναστηρίου που θα χρησιμοποιεί ως έδρα, καθώς και άδεια λειτουργίας του γυμναστηρίου.
Ο διαχωρισμός των ομίλων και η κλήρωση των αγωνιστικών έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η. Ενώ η έναρξη του Πρωταθλήματος υπολογίζεται για το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου.

18 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο συνολικός αριθμός των σωματείων που δικαιούνται συμμετοχής είναι 18, τα οποία θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 9 ομάδων. Οι ομάδες αυτές είναι η Γαλήνη, η Ανδραβίδα, ο Ηρακλής Πύργου, η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου, η Α.Ε. Προαστείου, το Σκαγιοπούλειο, ο Σείριος, ο Ιωνικός Πατρών, ο Αρης Σουδενεΐκων, ο Τρίτωνας, ο Πυρσός, ο Αιγέας Γαστούνης, ο Αετός Πατρών, ο Κεφαλληνιακός, οι Ελπίδες Πάτρας, τα Αστέρια Αχαΐας, η Κρήνη ’97 και οι Ιτιές Πάτρας.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας