Π.Γ.Σ.: Υπογράφτηκε η σύμβαση για τα Νικολέικα

0
451

Σήμερα το μεσημέρι, 6 Ιουλίου, στα γραφεία του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης του αθλητικού χώρου των Νικολεΐκων μεταξύ ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιαλείας και ΠΑΕ Παναιγιαλείου.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιαλείας κ. Χρήστος Σπηλιωτόπουλος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιγιάλειος κ. Αντώνης Ρέλλας συνυπέγραψαν τη σύμβαση μίσθωσης του αθλητικού χώρου της Τ.Κ. Νικολεΐκων του Δήμου Αιγιάλειας. Η μίσθωση είναι 25ετούς διάρκειας και η ΠΑΕ Παναιγιάλειος φιλοδοξεί στο συγκεκριμένο χώρο να κατασκευάσει το προπονητικό της κέντρο.
Η σημερινή ημέρα είναι η κατάληξη μιας διαδικασίας που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2016 και αφού πέρασε από πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην αγαστή συνεργασία ΝΠΔΔ και ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι πλέον σε αναμονή δημοπράτησης και επιπλέον δημοτικού χώρου, που εφάπτεται με τον υφιστάμενο αθλητικό χώρο, έτσι ώστε να καταφέρει να αποκτήσει μια συνολική έκταση, περίπου 18 στρεμμάτων, στην οποία θα προσπαθήσει να κατασκευάσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας.
Κατά τη διαδικασία υπογραφής της σύμβασης ήταν παρόντες και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Γούσας, καθώς και ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ κ. Θανάσης Σταθακόπουλος. Οι δύο τελευταίοι, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπογραφής, είχαν συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών που αφορούν την προπονητική στέγη της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι διαδικασίες αυτές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αναμένεται, αφού επιλυθούν μικρά τεχνικά ζητήματα, έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχουν υπογραφεί τα απαραίτητα χαρτιά και έτσι να κλείσει και το θέμα της προπονητικής στέγης για τη σεζόν 2017-2018.
Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ευχαριστεί την ηγεσία του ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιαλείας για τη συνεργασία, η οποία έχει τεθεί σε σωστές βάσεις και θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη συνέπεια και ειλικρίνεια προς όφελος και του Δήμου μας και του Παναιγιαλείου.


Ανακοίνωση Παναιγιαλείου