Καλάβρυτα: Σπουδαία κίνηση με Πολυζωγόπουλο…

0
370

Η διοίκηση της Α.Ε. Καλαβρύτων ανακοινώνει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Πολυζωγόπουλο, τον οποίο καλωσορίζει στους κόλπους της ομάδας και του εύχεται να έχει υγεία και επιτυχίες.
Ο Γιώργος Πολυζωγόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1990 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία στους Πετεινούς, τον Φωστήρα Οβρυάς, τον Πολύτεκνο, την Θράκη Φερρών και τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε στην Δόξα Χαλανδρίτσας όπου είχε 23 συμμετοχές και σημείωσε 13 τέρματα.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Γιώργος Πολυζωγόπουλος δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα συνεργασίας και ειλικρίνειας που συνάντησα στην νέα μου ομάδα την Αθλητική Ενωση Καλαβρύτων. Οι στόχοι που μπήκανε είναι εφικτοί, μπορούν να ικανοποιηθούν αλλά χρειάζεται προσπάθεια και ομαδικό πνεύμα. Σε αυτό θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Α.Ε. Καλαβρύτων Τάκης Βαρβιτσιώτης είπε: «Η νέα αγωνιστική χρονιά είναι για όλους μας πρόκληση. Καλωσορίζουμε τον νέο μας παίκτη και πιστεύουμε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για το καλό ομάδας».


Ανακοίνωση Α.Ε. Καλαβρύτων