Καλάβρυτα: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Βλάχος…

0
606

Η διοίκηση της Α.Ε. Καλαβρύτων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως νέος προπονητής στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Βλάχος, τον οποίο καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και επιτυχίες. Ο κ. Βλάχος είναι γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου 1981 και πριν από 6 χρόνια ανέλαβε τους Παίδες στην Ακαδημία τη Θύελλας Αιγίου, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια ήταν προπονητής στον Αρης Κουνινάς (θυγατρική ομάδα της Θύελλας).
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την Α.Ε. Καλαβρύτων, ο Κωνσταντίνος Βλάχος δήλωσε:
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της διοίκησης των Καλαβρύτων για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Σίγουρα αποτελεί μία νέα πρόκληση για μένα, στην προπονητική μου πορεία και θεωρώ πως με καλή συνεργασία και αρκετή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε αρκετά πράγματα. Αλλωστε, η ομάδα εκπέμπει υγεία, έχει καλή οργάνωση και δικές της εγκαταστάσεις, στοιχεία που είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και την πρόοδό του στην ανδρική ομάδα, όσο και στην Ακαδημία. Κλείνοντας, εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία, όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές και επιτυχίες».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Α.Ε. Καλαβρύτων Τάκης Βαρβιτσιώτης τόνισε τα εξής:
«Η πολυετής ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο με κάνει να κρατάει μικρό καλάθι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάνουμε την καλύτερη επιλογή γι’ αυτό που ζητάμε ως ομάδας. Ο Κωστής είναι ένα νέο φιλόδοξο παιδί, που παρά το νέο της ηλικίας του έχει καλές παραστάσεις σε οργανωμένο επίπεδο και αυτό μας δίνει την αισιοδοξία ότι θα πετύχουμε πολλά καλά πράγματα μαζί. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Καλαβρύτων και θα τον στηρίξουμε σ’ αυτή την προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική σε γερές βάσεις».


Ανακοίνωση Α.Ε. Καλαβρύτων