Σκακιστικοί αγώνες στο Δημοτικό Καλαβρύτων

0
124

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, το Δημοτικό Σχολείο / Νηπιαγωγείο Καλαβρύτων, πραγματοποιεί (σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας και τον οικείο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων) ενδοσχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καλαβρύτων, την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, με έναρξη περί ώρα 8.15 το πρωί. Οι μικροί σκακιστές, θα χωριστούν σε δύο αυτόνομα γκρουπ (Α και Β):
• Α) 1ης έως και 3ης τάξης.
• Β) 4ης έως και 6ης τάξης.
Η συμμετοχή όλων των Μαθητριών και Μαθητών, είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής, έχουν όλες και όλοι οι μαθητές και Μαθήτριες του Σχολείου.
Δηλώσεις, παραλαμβάνονται από τα Μέλη του ΣΕΠΟΚΕ (Στ. Γαντζούδη, Κ. Γεωργιάδου, Θ. Παναγόπουλο, Ν. Ραζή, Θ. Χαλμούκη), έως και την Τρίτη 12/6/2016 (ώρα  08.00).
Το σύστημα διεξαγωγής, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό συμμετεχόντων, ενώ για Σκακιστικό Υλικό, Διαιτησίες και Διεύθυνση Αγώνων, θα μεριμνήσει ο ΣΕΠΟΚΕ.
Σημειώνεται, πως έχουν προβλεφτεί κύπελλα και μετάλλια για τους 3 πρώτους καθώς και για την 1η κοπέλα κάθε γκρουπ. Τα έπαθλα θα απονεμηθούν κατά την «γιορτή λήξης» του τρέχοντος σχολικού έτους, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017.


Δελτίο Τύπου ΣΕΠΟΚΕ