Ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Σκακιστικό Ομιλο Πατρών

0
106

Με λαμπρότητα τελέστηκε η γιορτή της λήξης του Ακαδημαϊκού Eτους 2016-17 του Σκακιστικού Ομίλου Πατρών το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017. Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Τάκη Πετρόπουλο, Σύμβουλο επί Θεμάτων Αθλητισμού του Δημάρχου Πατρέων, για την ευεργετική του προσφορά στον Αθλητισμό της πόλεως των Πατρών. Ευεργεσία από την οποία ωφέλεια λαμβάνει και ο ιστορικός Σκακιστικός Σύλλογος.
Χαιρετισμό απηύθηναν ο Τάκης Πετρόπουλος και ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου, Φίλιππος Τερζής. Οι δύο αυτοί επίσημοι απένειμαν τα βραβεία και τα Ενδεικτικά στους φοιτούντες σκακιστές του Πατρινού συλλόγου.
Βρισκόμαστε στα μέσα του 2017 και ο Σ.Ο.Π. διατηρώντας μια παράδοση 30 ετών, μετρά, ήδη, τρεις πανελλήνιες επιτυχίες: Είσοδο της ομάδας στο F-8 του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και 2 μετάλλια στο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα. Χρυσό με τον Παναγιώτη Μαγκλάρα και χάλκινο με τον Ανδρέα Σινούρη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το τουρνουά φυτευτού σκακιού, όπου το χρυσό μετάλλιο κέρδισε το ζεύγος Γιώργος Αλεξόπουλος – Παναγιώτης Μαγκλάρας. Ακολούθησε η απονομή του Κυπέλλου Ηθους. Το πολύτιμο έπαθλο έλαβε ο Νικόλας Μαρούδας. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις απονομές των Αριστείων και των Ενδεικτικών.
Η Γεν. Γραμματέας Ράνια Κυδωνιάτη παρείχε τη γνωστή συνεισφορά της στον τομέα των τελετών, ενώ η οικογένεια Κωνσταντόπουλου προσέφερε τα ωραία γλυκίσματα.


Δελτίο Τύπου Σ.Ο. Πατρών