Ελένη Κωνσταντινίδου: Η “χρυσή” σφυρίχτρα της Αιγιάλειας!

0
150

Ολοκληρώνοντας μία ακόμη εξαιρετική σεζόν (2016-2017), κατά την οποία επιβεβαίωσε την σταθερή ανοδική της πορεία, η «δική» μας ωραία Ελένη δείχνει να πηγαίνει την Αχαϊκή Διαιτησία ένα βήμα πιο μπροστά, καθώς βρίσκεται προ των πυλών της Α1 Εθνικής Μπάσκετ. Κι αν πριν από μερικά χρόνια ακουγόταν σαν …άπιαστο όνειρο γυναίκα διαιτητής από την ΕΣΚΑ-Η να διευθύνει ματς στην Α1 Κατηγορία Ανδρών, πλέον αποτελεί θέμα χρόνου να γίνει πραγματικότητα!
Η Αιγιώτισσα Ελένη Κωνσταντινίδου -διανύοντας το 35ο έτος της ηλικίας της- την αγωνιστική περίοδο που έκλεισε κατέγραψε 31 αγώνες στις Εθνικές Κατηγορίες (περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα Πανελλαδικά). Συγκεκριμένα διαιτήτευσε σε 14 ματς της Α2 Εθνικής, σε 9 αγώνες της Β’ Εθνικής, σε 2 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και σε 1 ματς για το Κύπελλο Ελλάδος σε ανδρικό επίπεδο, καθώς επίσης και 5 παιχνίδια της Α1 Γυναικών. Κι αν συμπεριληφθούν και οι δεκάδες αγώνες στα Τοπικά Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η, τότε ξεπέρασε τις εκατό αναμετρήσεις, καταγράφοντας μία λεγόμενη «φουλ σεζόν».
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κωνσταντινίδου την περασμένη εβδομάδα σφύριξε και σε τρία ματς στο Διεθνές Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Γυναικών, που διεξήχθη στην Πάτρα (7-9 Ιουνίου), με την συμμετοχή της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας.

* Το «Aigialeiaspor» συγχαίρει την Ελένη για την επάξια εκπροσώπηση της Αιγιάλειας, αλλά και της ΕΣΚΑ-Η στον δύσκολο χώρο της Διαιτησίας, εύχοντάς της να έχει υγεία και πάντα επιτυχίες…


Επιμέλεια: Δημήτρης Τσερεντζούλιας