Στις 27-28 Μαΐου το “39ο Ράλλυ Αχαιός”

0
158

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου 2017, ο Αυτοκινητιστικός Ομιλος Πατρών (Α.Ο.Π.) διοργανώνει στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας, τον αγώνα “39ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ” που προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγώνων Ράλλυ Ασφάλτου 2017 και πιο συγκεκριμένα στο Περιφερειακό Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος.
Ο αγώνας έχει νέα σχεδίαση ζωντανεύοντας θρυλικές  Ειδικές Διαδρομές του παρελθόντος, με σκοπό την οδηγική ευχαρίστηση των πληρωμάτων. Το επίκεντρο του αγώνα, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, θα βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας όπου θα γίνει ο αρχικός τεχνικός έλεγχος και η εκκίνηση από την Πλατεία Γεωργίου και ώρα 15:00. Στην συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν 2 Ειδικές Διαδρομές. Ενώ την Κυριακή  28 Μαΐου 2017, θα έχει επίκεντρο την ιστορική πόλη των Καλαβρύτων, όπου θα γίνουν 4 Ειδικές Διαδρομές και ο τερματισμός των αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης.
Η πόλη των Καλαβρύτων, αποτελώντας έναν από τους πλέον χειμερινούς προορισμούς της χώρας με πολλά ιστορικά αξιοθέατα και με πολύ καλή ξενοδοχειακή υποδομή, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έναν αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου.
Το “39ο  ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ” περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές, εκ των οποίων οι 2 θα είναι επαναλαμβανόμενες, service park και σταθμό ανασυγκρότησης στα Καλάβρυτα, με σκοπό να γίνει ένας συγκροτημένος αγώνας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν χθες Δευτέρα και λήγουν την Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 20:00. Πληροφορίες και φόρμα συμπλήρωσης στην ιστοσελίδα: www.aop.gr.


Δελτίο Τύπου Α.Ο.Π.