Π.Γ.Σ.: Ο «μελανόλευκος» φάκελος κατατέθηκε…

0
11

Δύο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, ωστόσο οι ομάδες οφείλουν να «τρέξουν» για την επόμενη. Ετσι και ο Παναιγιάλειος, ως όφειλε για να είναι απόλυτα τυπικός, ενέργησε αναλόγως. Συγκεκριμένα η Αιγιώτικη ΠΑΕ κατέθεσε, σήμερα, στην αρμόδια επιτροπή τον «μελανόλευκο» φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να πάρει την απαραίτητη άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και η έγκριση του «μελανόλευκου» φακέλου θεωρείται τυπική.

ΣΤΟ …ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Από εκεί και πέρα, εκτός από τις διοικητικές εξελίξεις, στον Παναιγιάλειο έχουν αρχίσει να ασχολούνται και με τη στελέχωση της ομάδας για την νέα χρονιά, έχοντας αρχίσει τις διερευνητικές επαφές με μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα και του Αιγιώτη προπονητή Δημήτρη Σπανού, όπου έγινε μία πρώτη αποτίμηση της χρονιάς που ολοκληρώνεται, όπως επίσης και μία αρχική συζήτηση για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας χρονιάς, χωρίς όμως να υπάρχουν τελικές αποφάσεις. Το αγωνιστικό πλάνο αναμένεται να καθοριστεί μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όπου και η διοίκηση θα μπορεί να γνωρίζει για το εάν και πόσο θα μπορεί να υπολογίζει σε ενδεχόμενη οικονομική ενίσχυση από έσοδα χορηγίας της Football League.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗ ΤΕΜΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τέμενης (φωτό), με τον Δημήτρη Σπανό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και να προετοιμάζει την ομάδα του για το Κυριακάτικο ματς με τον Πανελευσινιακό, το οποίο και θα είναι το τελευταίο εντός έδρας.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης