Αθηνόδωρος: Ελπιδοφόρες επιδόσεις από τους μικρούς αθλητές

0
145

Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε επάξια σε διασυλλογικό πρωτάθλημα της περιφέρειας μας, αυτή τη φορά από την ανερχόμενη νέα γενιά αθλητών του. Τα παιδιά της ακαδημίας μας (γεννημένοι 2004-2005) είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στη Β’ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β’, στη Πάτρα, την Κυριακή 14 Μαΐου, σημειώνοντας πολλά υποσχόμενες επιδόσεις.
Από τους 20 μικρούς αθλητές και αθλήτριες, 4 κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο και μάλιστα σε όλα τα είδη των αγωνισμάτων (δρόμους, άλματα, ρίψεις) αποδεικνύοντας με τον πληρέστερο τρόπο την πολύπλευρη και συστηματική δουλειά που γίνεται σε επίπεδο ακαδημίας όσο και αγωνιστικό στο Σύλλογο μας.
Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν πρώτος στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος με επίδοση 4.34 μ., ενώ κατάφερε να ανέβει και στο τρίτο σκαλί του βάθρου και στα 60 μέτρα, που ήταν και το πολυπληθέστερο από τα αγωνίσματα. Ο Γιάννης Βαρβίας κατετάγη πρώτος στο άλμα σε ύψος με επίδοση 1.40, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις για τη συνέχεια. Ο Χρήστος Δημητρίου κέρδισε την πρώτη θέση στο μπαλάκι με μεγάλη διαφορά με βολή στα 47 μ. Από τα κορίτσια ξεχώρισε η Βιολέτα Μέγαρη που ξεπερνώντας τα 8 μ. στη σφαίρα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Εκτός όμως από τους αθλητές και αθλήτριες που κέρδισαν μετάλλια, αρκετοί άλλοι αθλητές μας σημείωσαν πάρα πολύ καλές επιδόσεις , οι οποίοι δείχνουν ότι θα εξελιχθούν σε πολύ καλούς αθλητές τα επόμενα χρόνια και θα διακριθούν σε πανελλήνιο επίπεδο, όπως έχουν κάνει αρκετοί αθλητές μας μέχρι τώρα.


Δελτίο Τύπου Αθηνόδωρου