Σ.Ε.Π.Α.: Μέχρι τις 31 Μαρτίου οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ.

0
9

Την Δευτέρα 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στην Αγορά Αργύρη. Την Συνέλευση καλωσόρισαν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αχαΐας κ. Αγγελος Δανίηλ, ο γ.γ. του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας κ. Γιάννης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών και πρόεδρος την Ομοσπονδίας Προπονητών κ. Ηλίας Λογαράς, ο εκπρόσωπος του Δήμου Πατρών κ. Κώστας Καραγκούνης.
Στην Συνέλευση έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και αποφασίστηκε η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέας Διοίκησης. Ο τόπος των εκλογών θα είναι το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Την ίδια ώρα θα γίνει και η γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή.
Οι δηλώσεις των υποψηφίων για τις εκλογές θα γίνονται με δύο τρόπους:
1. Με χειρόγραφη αίτηση που θα βρίσκεται στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας και θα κατατίθεται στην γραμματεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
2. Με ηλεκτρονική μορφή. Η αίτηση και θα κατατίθεται, αφού συμπληρωθεί με φωτογραφία από το κινητό σας και αποστολή στο messenger του Συνδέσμου.
Αν κάποιος δεν είναι μέλος και θέλει να θέσει υποψηφιότητα θα κάνει και αίτηση εγγραφής μέλους προς τον Σ.Ε.Π.Α. με τον ίδιο τρόπο. Οι αιτήσεις εγγραφής μέλους και υποψηφιότητας για τις εκλογές θα υπάρχουν στην ηλεκτρονική σελίδα του Συνδέσμου μας και στο Facebook (Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για υποψηφιότητα είναι η Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.


Δελτίο Τύπου Σύνδεσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας