Ο …τριπλαδόρος παίζει μπάλα

0
367

——————————————————————
Γράφει ο …Τριπλαδόρος
——————————————————————
√  Η συγκεκριμένη στήλη δημιουργήθηκε μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη της σελίδας, ο οποίος θεώρησε ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε γραπτά δημοσιογραφικά (έχοντας δεδομένη την …αρρώστια μου για τον Παναιγιάλειο) κάνοντας καλοπροαίρετη κριτική σε παντός είδους αθλητικά δρώμενα εντός και εκτός Νομού, με «όπλο» το χιούμορ, όπου είναι εφικτό. Αν κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει -ίσως να μην έχουν χιούμορ- επιλογή τους είναι τι θα διαβάζουν (και που) και τι όχι και πως θα το κρίνουν…

√  Διαβάσαμε ότι η ΠΑΕ Παναιγιάλειος απέκτησε το δικό της χώρο για τη σίτιση των ποδοσφαιριστών της. Σίγουρα πρόκειται μία πολύ καλή κίνηση της διοίκησης, η οποία δείχνει τον επαγγελματισμό με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει σε όλα τα επίπεδα. Το επόμενο μεγάλο βήμα θα είναι η έναρξη των εργασιών για το προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο γήπεδο των Νικολεΐκων, όταν με το καλό ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες. Τότε θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο Παναιγιάλειος έχει ανέβει πολλά επίπεδα!

√ «Κοψοχρονιάς» θέλει το συνδρομητικό κανάλι να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League. Βέβαια το παζάρι μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ίσως τελικά επικρατήσει η συνδυαστική λύση (συνδρομητικό κανάλι – ΕΡΤ). Ετσι τουλάχιστον δεν θα «κλαίμε» και τα χρήματα που μας κρατούν για την κρατική τηλεόραση!

√  Πάντως, εάν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι, σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας φέρει και η «Λίγκα» και κατ’ επέκταση οι ομάδες. Διότι όπως και να το κάνουμε, η «Λίγκα», όχι μόνο δεν υποστήριξε σωστά το προϊόν της, αλλά κατάφερε ακόμα και να το …μειώσει με τα ευτράπελα της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου.

√  Έμαθα ότι στο Αχαϊκό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Αχαϊκή, οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων «στόλιζαν» εν ρυθμό τον Παναιγιάλειο και το Αίγιο. Εντάξει ρε παιδιά το ξέρουμε ότι σας έχει πειράξει που ο Παναιγιάλειος αγωνίζεται στην Football League και εσείς στην αμέσως κατηγορία, όμως μη το δείχνετε κιόλας!

√  Δικαιώθηκε τελικά ο Δημήτρης Μπαλαφούτης. Ο εκλεγμένος, από τα σωματεία της Αχαΐας, πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αχαΐας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και αναλαμβάνει πάλι -έστω και προσωρινά- τα καθήκοντά του. Οι παράγοντες «φίλοι» του που προσπάθησαν με τον …τουρκικό τρόπο πραξικοπήματος να τον ανατρέψουν, κοντεύουν να «σκάσουν». Μάλλον, ο πρόεδρος εκτός από τις κλειδαριές στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α., πρέπει να αλλάξει και τον τρόπο που αξιολογούσε τους φίλους του…