Σούπερ Καπ Ε.Π.Σ.Α.: Αχαϊκή ή Κεραυνός Αγ. Βασιλείου;

0
161

Λίγες ώρες απέμειναν για την πρώτη επίσημη σέντρα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, η οποία θα ανοίξει σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής, όπου η Αχαϊκή και ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου θα «κοντραριστούν» για την διεκδίκηση του Σούπερ Καπ της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Από την μία πλευρά, η Αχαϊκή, που κατέκτησε πέρυσι το Πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία και επέστρεψε άμεσα στην Γ’ Εθνική, με τον Αιγιώτη προπονητή Μίλτο Γκόφα στον πάγκο της, θα συμμετέχει για πρώτη φορά στον θεσμό και φυσικά θέλει να ανοίξει θετικά τη σεζόν.
Από την άλλη πλευρά, ο περσινός κάτοχος του Σούπερ Καπ και Κυπελλούχος της Ε.Π.Σ.Α. Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, έχοντας στο «τιμόνι» του τον έμπειρο Γιάννη Ζερδεβά, έχει ενισχυθεί σημαντικά και διαθέτει την ικανότητα να κατακτήσει αυτός το πρώτο τρόπαιο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
♦ Ημερομηνία: Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016
♦ Ωρα: 17.30
♦ Γήπεδο: Παναχαϊκής
♦ Διαιτητής: Μακρυπόδης Νίκος
♦ Βοηθοί: Κακαφώνης Μιχάλης, Ζούλης Παναγιώτης
♦ 4ος Διαιτητής: Καλύβας Ιωάννης
♦ Παρατηρητής: Βασιλόπουλος Ιωάννης

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
♦ 
Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Πάγκαλος, Δρόσος, Αγγελόπουλος, Αποστολόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Γεωργόπουλος, Δριμάλας, Καρράς, Κωστούλας, Λιάκος, Μενίκου, Ντάζος, Πετρόπουλος, Πλαστουργός, Ρουμπάτος, Σπυρόπουλος, Στεφανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μεντζελόπουλος.
♦ Κεραυνός Αγ. Βασιλείου: Χάχαλης, Αθανασόπουλος, Μπαλατής, Ντινόπουλος, Καραχάλιος, Ασκούνης, Ζαφειρόπουλος, Μπίρης, Μπερτσιάς, Παπαχριστόπουλος, Βάρρας, Παρίσης, Τσάτο, Δημητρακόπουλος, Κασιώνης, Σύψας, Λούσκος, Λάγιος, Γιάχος, Παπαθανασόπουλος, Οικονομόπουλος, Φιώρης.

ΜΙΚΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Το «Aigialeiaspor» που είναι η κορυφαία αθλητική σελίδα του Νομού Αχαΐας (βάσει επίσημων μετρήσεων), θα βρεθεί στην Αγυιά  και θα σας μεταδώσει ζωντανά μέσω live streaming (με εικόνα και περιγραφή) την εξέλιξή της αναμέτρησης…

* Η είσοδος έχει οριστεί στα 3 ευρώ. Τα έσοδα του τελικού θα κατατεθούν στο Ταμείο Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών ενώ δεν θα ισχύσουν κάρτες εισόδου.

* Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ο αγώνας θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι.

* Μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθούν απονομές και η βράβευση του πολυτιμότερου παίκτη.


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας