Σούπερ θέαμα και μεγάλες «μάχες» στο 15ο Τουρνουά Beach Volley Ελαιώνα

0
317

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 15η συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά Beach Volley στον Ελαιώνα, που ήταν χωρισμένο σε τρεις κατηγορίες (ανδρών, γυναικών και παίδων). Ελαβαν μέρος 40 ομάδες, διεξήχθησαν 105 αγώνες και ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν στη διάρκεια του Τουρνουά, που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός & Ναυτικός Ομιλος Ελαιώνα.
Στην Κατηγορία των Ανδρών (2×2), έπειτα από έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πρόσφερε όμορφες στιγμές, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Αιγιαλέων» των Ζάχου Κατσωνόπουλου και Ανδρέα Παπασταθόπουλου, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 σετ (21-16, 15-21, 17-15) της ομάδας «Anonumous» των Νίκου Φούκη και Κωνσταντίνου Μάρκου. Επίσης, την 3η θέση στους Ανδρες κατέλαβε η ομάδα «VolleyKoymbros» των Γιώργου Παπαχαραλαμπόπουλου και Παναγιώτη Λαμπρόπουλου.
Στην Κατηγορία των Γυναικών (2×2), την πρωτιά και το κύπελλο κέρδισε η ομάδα «Οίκκο» με τις Νίκη Κόλλια και Εμμα Οικονομοπούλου να επικρατούν στον τελικό με 2-0 σετ (21-16, 21-17) της «Ακράτας» των Ελενα Βασιλοπούλου και Μαντίσας Τσότα. Ακόμα, την 3η θέση στις Γυναίκες πήρε η ομάδα «Alma» με τις Αλεξάνδρα Κασουρίδη και Μαρία – Ελάτη Παπαγιαννακοπούλου.
Τέλος, στην Κατηγορία Παίδων (μεικτό 3×3), νικητές και φέτος ήταν οι «Loosers» με τους Κωνσταντίνο Πάσχο, Γιάννη Οικονόμου, Γιώργο Ροδόπουλο και Εμμανουήλ Ντόι να επικρατούν με εύκολα με 2-0 σετ (21-13, 21-9) των «DAB» με τους Νίκο Μπουχορίδη, Θανάση Αγγελόπουλο και Παναγιώτη Ευσταθίου. Επίσης, σημειώνεται ότι στην 3η θέση τερμάτισε η «One Team» των Μαρία Μανιώτη, Κέλλυ Γκλαβά και Αναμπέλ Καϊάφα.
Σημειώνεται, ότι χορηγοί του Τουρνουά ήταν το ενεργειακό ποτό “Hell” και η αθλητική ιστοσελίδα “Aigialeiaspor” .


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας