Ολα έτοιμα για τη νέα χρονιά στον Σκακιστικό Ομιλο Πατρών

0
118

——————————————————————
Δελτίο Τύπου Σ.Ο. Πατρών
——————————————————————
Ο Σπύρος Καπνίσης θα είναι ο κύριος προπονητής της ομάδας του Σκακιστικού Ομίλου Πατρών (Σ.Ο.Π.) από τη νέα σεζόν. Ο Ελληνας γκραν μαιτρ θα παρέχει εξάωρη σειρά μαθημάτων από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στους ισχυρούς παίκτες της ομάδας καθώς και στα μέλη του Συλλόγου που το επιθυμούν.
Τις προπονήσεις των υπολοίπων τμημάτων αναλαμβάνουν ως εξής: Α’ νεανική ομάδα: Γιώργος Σπυρόπουλος, Β’ Νεανική ομάδα: Φίλιππος Τερζής και Ακαδημίες: Αναστάσιος Αλεξάνδρου.
Οσοι, ήδη, είναι εγγεγραμμένοι, στον Σ.Ο.Π. ή στον Πατραϊκό, καθώς, επίσης, οι νεοεγγραφέντες και μετεγγραφέντες, θα καταβάλλουν ετησίως μόνο την συνδρομή μέλους, με κόστος 96 ευρώ. Κάθε μέλος θα μπορεί να παρακολουθεί ο ίδιος, αλλά και όσα τέκνα έχει, το πρόγραμμα προπονήσεων. Δεν απαιτείται άλλο κόστος. Στόχος του συλλόγου είναι, εκτός του πρωταθλητισμού, και η μαζικοποίηση. Κάθε αθλητής θα μετέχει στις προπονήσεις 2 φορές την εβδομάδα με εναλλακτικό ωράριο για όλους. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί περί τα τέλη Αυγούστου.
Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι είναι άνω των 4 ετών. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.sopatron.gr.