Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου το 7ο Ράλι Σπριντ Αιγίου

0
15

——————————————————————
Δελτίο Τύπου Α.Λ.Μ.Α. Αιγίου
——————————————————————
Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Αιγίου μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρόνια αγώνα αυτοκινήτων, το 7ο Ράλι Σπριντ Αιγίου στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2016 στην γνωστή και αγαπημένη κατηφορική ειδική διαδρομή τη Φτέρη.
Ο ενθουσιασμός των αγωνιζομένων για την κατηφορική ειδική διαδρομή που είναι ιδιαίτερα τεχνική και γρήγορη, δικαίωσε την περσινή μας επιλογή και μας γέμισε με θετικά μηνύματα. Η ιδιαίτερη ειδική διαδρομή σε συνδυασμό με την φιλοξενία των Αιγιωτών και την αρτιότητα των διοργανώσεων της Α.Λ.Μ.Α. σε θέματα ασφάλειας, προμηνύουν για φέτος έναν αξέχαστο αγώνα.
Ο αγώνας προσμετρά στο Ασφάλτινο Επαθλο Πελοποννήσου με την πόλη του Αιγίου να αποτελεί το κέντρο του αγώνα και την κατηφορική ειδική «Φτέρη», να αποτελεί το πεδίο των μαχών για τους αγωνιζόμενους. Η ειδική διαδρομή έχει μήκος 17.1 χλμ και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, οπότε τα συνολικά απολαυστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 34.2 χλμ. και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα τα 76 χλμ.
Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ Αιγίου AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στον χώρο της πλατείας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί (10:00) της Κυριακής και ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.