Στην τελική ευθεία το 15ο Τουρνουά Beach Volley στον Ελαιώνα

0
198

Το Δ.Σ του Εξωραϊστικού και Ναυτικού Ομίλου Ελαιώνα Αιγιαλείας, αποφάσισε τη διοργάνωση του 15ου τουρνουά Beach Volley στην παραλία του χωριού. Θα πραγματοποιηθούν τρία παράλληλα τουρνουά από τις 23 Ιουλίου (Σάββατο) έως 6 Αυγούστου (Σάββατο) του 2016.
1ο Τουρνουά: ομάδες 2×2 ανδρών με ύψος φιλέ 2.43 μ. (έναρξη 25 Ιουλίου).
2ο Τουρνουά: ομάδες 2×2 κοριτσιών κάθε ηλικίας με ύψος φιλέ 2.24 μ. (έναρξη 1 Αυγούστου, Δευτέρα).
3ο Τουρνουά: ομάδες 3×3 μικρών αγοριών και κοριτσιών (με έτος γέννησης από το 2000 και 1999 και μετά αντίστοιχα) με ύψος φιλέ 2.24 μ. (έναρξη ανάλογα με τις συμμετοχές), η κάθε ομάδα μπορεί να διαθέτει και έναν αναπληρωματικό).
Για τη συμμετοχή θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Ατομική κατάσταση υγείας και τραυματισμοί, βαρύνουν τους αθλητές.
2. Κάθε παίκτης – παίκτρια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε μία μόνο ομάδα.
3. Οι παίκτες – παίκτριες της ίδιας ομάδας φροντίζουν να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση που θα δοθεί από την διοργανώτρια επιτροπή
4. Οι ομάδες παρακαλούνται να εμφανίζονται στο γήπεδο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα τους για προθέρμανση και να τηρούν τα αθλητικά πλαίσια.
5. Κάθε ομάδα οφείλει να καταβάλει πέντε ευρώ / άτομο για τα 2Χ2 και 10 ευρώ συνολικά για τα 3Χ3, με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής.
Όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα μελετηθούν και θα ανακοινωθούν από την τριμελή επιτροπή των αγώνων μετά την ολοκλήρωση κατάθεσης των συμμετοχών.
Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 23 Ιουλίου 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00. Στις 22 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 θα γίνει η κλήρωση μεταξύ όλων των ομάδων για να οριστεί η σειρά των αγώνων. Μετά τα παραπάνω σας γνωρίζουμε ότι, όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση συμμετοχής (με πλήρη στοιχεία), την οποία θα παραλάβουν από το κατάστημα ΟΠΑΠ του Γιώργου Τζαβάρα (σταθμός τρένου στον Ελαιώνα) και θα την παραδώσουν μέχρι 18 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα, καταβάλλοντας τότε και το αντίστοιχο ποσό, ή τηλεφωνικά: 6979-758886 (Γιάννης).
Για οποιδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας και μέσω facebook: Beach Volley Elaiona.


Δελτίο Τύπου Εξωραϊστικού & Ναυτικού Ομίλου Ελαιώνα