Σκακιστικός Ομιλος Πατρών: Με επιτυχία η Τελετή Λήξης, στον Ανδρέου το Κύπελλο Ηθους

0
72

——————————————————————
Δελτίο Τύπου Σ.Ο. Πατρών
——————————————————————
Παρουσία του Προέδρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και Συμβούλου του Δημάρχου επί Αθλητικών Θεμάτων κ. Τάκη Πετρόπουλου καθώς και πολύ κόσμου, πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα η γιορτή της Τελετής Λήξης του Σκακιστικού Ομίλου Πατρών για το 2016.
Η εκδήλωση άνοιξε με το τουρνουά Φυτευτού, όπου συμμετείχαν 14 ζεύγη σκακιστών και στο οποίο πρώτευσαν δύο ώριμα… παιδιά, ο Αλέξανδρος Αλεξόπουλος με τον Κώστα Παπαχριστόπουλο. Ακολούθησε χαιρετισμός εκ μέρους του Ομίλου από τον Γεν. Αρχηγό κ. Αλέξανδρο Αλεξόπουλο με συνοπτικό, παραλλήλως, απολογισμό της παρελθούσας χρονιάς.
Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Τάκης Πετρόπουλος, απηύθυνε τον αντίστοιχο χαιρετισμό, ενώ  έδωσε και το στίγμα της πολιτικής του Δήμου στα αθλητικά αλλά και στα άλλα θέματα της πόλης των Πατρών, με τελικό μήνυμα την συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων του έμψυχου δυναμικού προς περαιτέρω βελτίωση και ευημερία των πολιτών. Ο κ. Πετρόπουλος πραγματοποίησε, επίσης, τις απονομές των Αριστείων, των μεταλλίων και των Διπλωμάτων σε όλους τους νεαρούς σκακιστές της ομάδας.

Φέτος το Κύπελλο Hθους απενεμήθη στον 14χρονο Γιώργο Ανδρέου
Στον αθλητισμό και ιδιαιτέρως στα ευγενή αθλήματα, όπως το Σκάκι, υπάρχουν πάρα πολλά εξαιρετικά παιδιά. Αλλά έχει καθιερωθεί να δίνεται ένα Κύπελλο Hθους τη χρονιά. Ο Παναγιώτης Μαγκλάρας από τους Επίλεκτους και ο Θάνος Γεωργής από τις Ελπίδες, πέτυχαν την μεγαλύτερη φετινή βαθμολογία και κέρδισαν τα αντίστοιχα Αριστεία.

Ευχαριστίες και εγγραφές για τη νέα χριονιά
Ο Σκακιστικός Oμιλος Πατρών εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ράνια Κυδωνιάτη, στον Γεν. Αρχηγό κ. Αλέξανδρο Αλεξόπουλο και στην οικογένεια Γεωργή, όπως και σε όλα τα συμμετέχοντα μέλη του συλλόγου για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Τα μαθήματα της χρονιάς 2016-2017, στα οποία μπορούν να εγγράφουν όσοι είναι άνω των 4 ετών, αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές Σεπτέμβρη. Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου (εντός του Παμπελοποννησιακού Σταδίου), στο τηλέφωνο 2610-438224 και στην ιστοσελίδα www.sopatron.gr.