Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.: Πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στην Κοζάνη ο Χρήστος Τομαράς

0
20

——————————————————————
Δελτίο Τύπου Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.
——————————————————————
Την πρώτη κατάκτηση Πανελληνίου Πρωταθλήματος για την κατηγορία OPEN, με τον αθλητή της Τομαρά Χρήστο, πανηγύρισε η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. στον 6o αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα των Πετρανών Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου. Ο αθλητής μας, κατάφερε να επικρατήσει και στα δύο σκέλη του αγώνα δίνοντας το καλύτερο του εαυτό και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όπως κι οι υπόλοιποι αθλητές από την σκόνη της πίστας κατάφερε να φτάσει στον πολυπόθητο τίτλο , τον πρώτο του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Και μάλιστα έναν αγώνα πριν τελείωση το πρωτάθλημα
Συγχαρητήρια στον αθλητή μας και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες ενώ να σημειωθεί ότι η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. Βρίσκετε στην 3η θέση της βαθμολογίας των σωματίων μεταξύ 40 λεσχών ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα χάρις στις προσπάθειες όλων των αθλητών μας παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αρκετοί από αυτούς κατά τη διάρκεια της χρονιάς από τραυματισμούς.
Στην κατηγορία MX1 , o Αιγιώτης αθλητής μας Ηλιόπουλος Γιώργος στο πρώτο σκέλος του αγώνα κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση μετά από δυνατές μάχες με τους υπόλοιπους οδηγούς,ενώ στο δεύτερο σκέλος μία πτώση του είχε ως αποτέλεσμα μια μηχανική βλάβη και μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να τερματίσει 12ος και στην 7η θέση συνολικά για την κατηγορία Στη βαθμολογία της κατηγορίας βρίσκεται ακόμα στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος.
Ακόμα στην κατηγορία OPEN ο αθλητής μας, Βαγενάς Σωτήρης τερμάτισε στην 11η θέση στον πρώτο αγώνα ενώ στον αγώνα της Κυριακής κατάφερε να τερματίσει στην 12η θέση. Οι τερματισμοί του αυτοί τον ανέβασαν στην 12η θέση συνολικά στην κατάταξη της κατηγορίας για τον αγώνα.
Ελπίζουμε όλοι οι αθλητές μας να συνεχίσουν την δυνατή τους προσπάθεια και στον 7ο και τελευταίο αγώνα που ακολουθεί για το Πρωτάθλημα στην πίστα των Γιαννιτσών το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς της προσπάθειας των αθλητών μας: την Ποτοποιΐα “Κρίνος”, την Τεχνική Εταιρία “ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ” ,τα καύσιμα “Σεργιανίδης” Αίγιο – Ελίκη, τον Αγροτικό Οίκο Γεωργίου ,την “Ανεμώνη Burger – Pizza”, το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ “AUTOVISION”, τα Καύσιμα “Οικονόμου Χρήστος – Ελίκη”, την “Κόλλιας Μεταφορική” Σελινούντας Αιγίου και τους υποστηρικτές: Cafe Bar “Deja Vu”, την “Παπαθανασίου Husqvarna” και το Κουρείου Τσεκούρας Βασίλειος “Il Barbiere”.