Θέλοντας να φθάσει στην πρώτη φετινή νίκη της η Α.Ε. Αιγίου υποδέχεται σήμερα στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Ροδιάς την Α.Ε. Δρεπάνου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μαστροκυριάκου, που προέρχονται από 2 ισοπαλίες και 3 ήττες στα 5 τελευταία τους παιχνίδια, βρίσκονται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 2 βαθμούς με τέρματα 7 υπέρ και 13 κατά (2η χειρότερη άμυνα), ενώ εντός έδρας έχουν 2 ισοπαλίες (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 2-2, Φλόγα Ροδιάς 1-1).
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Λάιου, που προέρχονται από 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 5 τελευταία τους παιχνίδια, βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που απαρτίζουν την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς με τέρματα 16 υπέρ (κορυφαία επίθεση) και 6 κατά, ενώ εκτός έδρας έχουν 1 ισοπαλία (Άβυθος 2017 1-1) και 1 ήττα (Αχιλλέας Καμαρών 2-3).
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Δημήτρης Ρουμπάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Τσεκούρα και Δημήτρη-Ελευθέριο Γαλάνη.
Σημειώνεται, ότι δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία 15ετία.


Συντάκτης: Βασίλης Δαβαρίας